Cum iau bonusul la Admiral

107

Vrei sa iei bonusul oferit de admiral.ro si nu stii ce sa faci? Citeste acest articol si vei afla cat de usor poate fi obtinut.

Nu trebuie decat sa deschizi cont dand click pe link-ul precedent si dupa aceea sa efectuezi prima depunere. In acest moment bonusul iti va fi creditat instant in cont si-l vei putea folosi pentru pariuri sau pentru a juca la pacanele online.

Bonusul oferit de Admiral este de 100% din prima depunere pana la 800 RON. De exemplu un prim depozit de 300 RON iti va aduce un bonus de 300 RON.

In plus, Admiral mai acorda un bonus FARA DEPUNERE de 200 RON dupa ce ai facut verificarea contului, adica dupa ce ai incarcat in sectiunea speciala din cont o copie dupa buletin si o alta copie dupa o factura de utilitati (daca n-ai factura pe numele tau atunci mergi la banca si solicita un extras bancar).

Ti-am aratat cum obtii bonusul oferit de Admiral, acum hai sa vedem si cum il deblochezi pentru a putea efectua o retragere. Va trebui sa mizezi mai intai cu bani reali de 30 de ori valoarea bonusului acordat la jocuri de pacanele online sau la pariuri sportive. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini aceste conditii de rulaj destul de dificile in opinia mea.

Inregistreaza-te AICI la Admiral pentru a primi 200 RON fara depunere si bonus 100% din prima depunere pana la 800 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here