Betfair: ghid de pariere de la A la Z

1455

Betfair este unul dintre cele mai mari site-uri de jocuri de noroc licentiate in Romania. Este cunoscuta si ca cea mai mare agentie de tip betting exchange, dar la Betfair se pot plasa si pariuri normale. Insa voi lua totul pe rand si veti vedea si care este diferenta dintre agentie de pariuri si betting exchange, dar si diferenta dintre back si lay.

Deschiderea unui cont Betfair

Pentru a va inregistra la Betfair dati click aici. Se va deschide o pagina noua de forma celei de mai jos.
Dati click pe bannerul mare cu bonusul de pe pagina. Dupa aceea vi se va deschide o pagina precum aceasta din imaginea urmatoare.

Un tutorial in care iti explic detaliat cum sa deschizi cont la Betfair poti vedea in articolul: http://biletu-zilei.com/betfair/cum-imi-deschid-cont-la-betfair/.

Efectuarea primei depuneri la Betfair

Dupa ce ati deschis contul si v-ati logat in el dati click pe butonul „Depunere” care-l gasiti in partea sus a paginii. Acum va vor fi afisate toate modalitatile de plata.

betfair 18Depunerea cu cardul

Scrieti suma pe care doriti s-o depozitati – minim 10 unitati (euro, dolari etc)
Dati click pe Add new card pentru a adauga un card nou. Vi se va deschide un pop up precum cel din imaginea de mai jos.
betfair 19Acolo completati cele 16 cifre ale cardului, numele asa cum apare pe card (trebuie sa fie identic cu numele utilizat la deschiderea contului) si selectati luna si anul de expirare a cardului. Dati click pe Add Card pentru a adauga cardul.

Scrieti parola contului contului

Depunere prin Neteller

La depunerea prin Neteller trebuie sa scrieti suma pe care vreti s-o depuneti (minim 20 unitati), ID-ul contului Neteller si codul de autentificare in contul Neteller.

Depunere prin Skrill

La depunerea prin Skrill trebuie sa scrieti suma pe care vreti s-o depuneti (minim 20 unitati) si adresa de e-mail a contului Skrill. Veti fi redirectionat catre site-ul Skrill unde trebuie sa confirmati plata.

Depunere prin Paysafecard

Scrieti suma pe care vreti s-o depuneti, minim 10 unitati, si dupa ce dati click pe butonul Deposit veti fi redirectionat catre site-ul mypaysafecard.com
Depunerile prin Western Union si prin transfer bancar nu sunt recomandate deoarece nu sunt procesate instant.

Retragerea din contul Betfair

Aici nu prea pot intra prea mult in amanunte deoarece nu se poate retrage pe card de credit / debit, Skrill sau Neteller decat daca ati depus cu cardul. In caz ca depuneti cu Paysafecard va trebui sa retrageti prin transfer bancar, situatie in care se percepe o taxa de 15 unitati.

Betfair exchange vs Betfair Sportsbook

Asa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos aveti in bara de meniu din partea de sus a paginii mai multe optiuni Exchange, Sportsbook, Cazinou, Cazinou live etc.
betfair 20Daca doriti sa jucati pariuri la Betfair asa cum o faceti la oricare agentie de pariuri online trebuie sa intrati in sectiunea Sportsbook. Se va deschide o pagina precum cea din imaginea precedenta.

Aici puteti selecta o competitie importanta din partea dreapta a paginii, dar ma voi referi la partea superioara, acolo unde aveti toate categoriile principale. Dati click pe „All Sports” si o sa vedeti lista completa cu sporturi disponibile.
betfair 21Dupa ce ati ales sportul vi se vor afisa principalele competitii din sportul respectiv, dar veti avea si optiunea „Browse All” pe care daca o accesati va vor fi afisate tarile unde exista competitii pe care se poate paria, in ordine alfabetica.

betfair 22Acum va vor fi afisate meciurile disponibile din competitia selectata. Daca vreti sa pariati pe rezultatul 1, x sau 2 al unui meci dati click direct pe cota pronosticului. In caz ca vreti sa jucati alt pronostic pur si simplu dati click pe meciul pe care vreti sa pariati.

betfair 23

Cum pariez la Betfair un bilet simplu?

Daca ati ales sa vedeti oferta completa pentru un meci aceasta o sa va fie afisata asa cum puteti vedea in imaginea de mai jos. Dati click pe cota pronosticului dorit si in acel moment se va deschide cuponul de pariuri. Acolo scrieti miza dorita si dati click pe Place Bets pentru a plasa pariul. Acum ati plasat un bilet simplu la Betfair.

betfair24
Cum pariez la Betfair un bilet multiplu si un bilet sistem?

In momentul in care aveti minim doua selectii pe bilet puteti plasa un bilet multiplu. Eu in imaginea de mai jos am selectat trei pronosticuri pentru a va arata si cum se joaca un sistem.

betfair 25La biletul acesta exista urmatoarele variante:

  • Trebles (x1) – reprezinta biletul multiplu clasic, toate selectiile trebuie sa fie corecte pentru a castiga. Scrieti miza dorita in casuta aferenta acestui sistem si dati click pe Place Bets.
    Aici la Treble mai vedeti si optiunea „Edge your Acca?„. Daca dati click pe acel „Edge” o sa va apara acel text din partea stanga a biletului. In cazul in care dati click pe „Apply Acca Edge” cota biletului vostru va fi mai mica (in acest caz de la 5.3 va fi doar 2.98), dar in caz ca pierdeti un singur eveniment de pe bilet veti primi miza integral inapoi. Asadar daca vreti sa beneficiati de aceasta acoperire bifati casuta din dreptul la „Edge your Acca”.
  • Doubles (x3) – daca scrieti miza dorita in dreptul acestei casute aceasta va fi inmultita cu cifra 3 sau in cazul unui alt sistem cu cifra existenta intre paranteze. Eu am scris cifra 5, adica voi juca cate 5 euro pe fiecare din cele trei variante, deci un total de 15 euro.
  • Trixie (x4) – daca scrieti miza in dreptul acestei casute veti juca un sistem complex, trixie inseamna trei duble si pariul triplu, deci veti avea practic patru bilete. La fel ca si mai sus, miza scrisa de voi se va inmulti cu cifra dintre paranteze
  • Patent (x7) – daca scrieti miza in dreptul acestei casute veti juca un sistem complex, patent inseamna cate un pariu single pe fiecare pronostic, trei duble si o tripla

Pana aici v-am explicat pas cu pas cum sa va deschideti cont, cum sa depuneti, cum sa retrageti si cum sa pariati normal, la fel cum ati face-o la Superbet, Unibet, Netbet etc. In continuare voi vorbi despre partea mai diicila de la Betfair (cel putin pentru pariorii incepatori): betting exchange. Retineti asadar ca la Betfair se poate paria normal, ca la oricare alta casa de pariuri pe internet.

Deschide cont acum la Betfair!

Betfair Exchange

Despre Betfair Exchange am scris in detaliu in articolul Betfair Exchange – diferenta dintre pariurile Pro si Contra.

Salvează

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here