Ce card imi trebuie la pariuri online?

1791


CASTIGA MAI MULT CU MULTIPLELE IMBUNATATITE

PENTRU LIGA CAMPIONILOR SI EUROPA LEAGUE

Pe pagina http://biletu-zilei.com/pariuri-multiple-imbunatatite vei gasi cate 3 pariuri multiple imbunatatite pentru marti, miercuri (Liga Campionilor) si joi (Europa League). Asadar sunt 9 multiple imbunatatite in total pe care poti paria. Eu iti voi prezenta mai jos 3 dintre ele, restul le gasesti accesand linkul de mai sus.
  • Multipla pentru marti: AS Monaco, Napoli, Sevilla si Liverpool toate sa castige - cota imbunatita 5.50, in loc de 4.78
  • Multipla pentru miercuri: Benfica, Manchester United, PSG si Barcelona toate sa castige - cota imbunatita 10.80, in loc de 12
  • Multipla pentru joi: FC Koln, Athletic Bilbao, Arsenal, Lazio si Nice toate sa castige - cota imbunatita 4.51, in loc de 4.75
Vrei sa pariezi una sau mai multe din aceste multiple cu cote imbunatatite sau vrei sa vezi care sunt celelalte 6 multiple propuse? Atunci da click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/pariuri-multiple-imbunatatite

Atunci cand decideti sa intrati in lumea jocurilor de noroc online, fie ca vorbim de pariuri sportive, poker sau casino trebuie sa stiti ca aveti nevoie de un cont bancar si de un card atasat contului. In cele ce urmeaza va vom prezenta cardurile sun utile la pariuri. Trebuie sa tineti cont ca daca aveti un VISA, la orice banca, veti putea depune si retrage cu / pe el. In schimb daca aveti Mastercard sau Maestro nu veti putea decat sa depuneti, pentru ca la retrageri majoritatea agentiilor de pariuri nu accepta retragerile pe astfel de carduri. Astfel veti fi obligat sa retrageti prin transfer bancar si ar putea exista unele inconveniente (suma minima de retragere mai mare, durata mai mare de asteptare pana intra banii in cont).

Vrei sa pariezi fara a fi necesar un card bancar? Deschide cont aici la Fortuna si vei putea depune si retrage bani direct din locatiile stradale ale casei de pariuri.

Ce card imi trebuie la pariuri? In cele ce urmeaza va vom raspunde exact la aceasta intrebare, prezentandu-va cele mai bune trei optiuni.

11. VISA Electron de la ING Bank
Acesta este de departe cardul cel mai bun pentru pariuri online. Puteti aplica pentru un card Visa Electron de la ING intr-o sucursala ING, online pe www.ing.ro sau prin ING Home / Bank. Pentru emiterea cardului va trebui sa platiti 14 RON. Apoi anual va trebui platita o taxa de administrare in valoare de 28 RON. Pentru pariori este cardul perfect, iar cei care retrag de la aceasta casa de pariuri online primesc banii in cont chiar si in doar doua zile lucratoare. Spre deosebire daca alegeti un Mastercard puteti astepta chiar si cinci zile lucratoare.

22. Visa Electron de la BCR
Daca doriti un card Visa Electron de la BCR Trebui sa platiti o taxa de emitere in valoare de 10 RON. in plus va trebui sa completati o cerere si un contract pe care le primiti de la angajatul BCR. Nu exista taxe atunci cand faceti plati online (depuneti la pariuri sportive) si in plus nu se percepe comision daca retrageti bani cu cardul acesta de bancomatele BCR.

33. Visa Electron de la Banca Transilvania
Cu siguranta este cel mai ieftin card pe care-l puteti folosi la pariurile sportive online. Costaul sau este de doar 3 RON. Pentru a primi cardul trebuie sa va deplasati la un sediu al Bancii Transilvania si sa completati o cerere pe care o solicitati angajatului bancii.

Oricare din aceste carduri veti alege o sa aveti posibilitatea de a activa Internet Banking-ul (are alte denumiri de la banca la banca). Astfel aveti acces la contul vostru bancar de la calculator. Puteti vedea cand va intra bani in cont, fiind mult mai practic decat sa mergeti la sucursala bancii pentru a verifica daca ati primit banii retrasi de la casele de pariuri online.

Indiferent care card dintre cele recomandate ati alege trebuie sa stiti ca veti putea depune la aceasta casa de pariuri online.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here