Ponturile sigure vândute pe Facebook sunt o mare ţeapă! Ai toate detaliile aici!

6904

NU EXISTĂ MECIURI ARANJATE VÂNDUTE PENTRU CÂTEVA ZECI SAU SUTE DE LEI!!!

E cam mult de citit dar sfatul meu este s-o faci acum pentru a nu risca să pierzi bani aiurea pe viitor!

Pariu fără risc de până la 150 RON doar aici!

 

Ponturile aranjate ar putea să ajungă la liber, pe site-uri de pariuri, pagini de Facebook în două moduri:

  • de la jucătorii implicaţi: gândiţi puţin, puneţi-vă în locul unui astfel de jucător; ai spune cuiva că faci un blat pentru pariuri ştiind la ce riscuri te expui? Sau altfel, să fie mai real pentru toţi, dacă ai face la job o ilegalitate (trucarea meciurilor este o ilegalitate) ai spune cuiva de ea? Răspunsul pentru un om căruia îi funcţionează creierul ar trebui să fie NU.
  • de la cei care se ocupă de trucarea meciurilor: credeţi că respectivii şi-ar risca libertitatea împărtăşind faptul că a aranjat un meci cu alte persoane? E ca şi cum pe tine te-ar prinde acum Poliţia şi după ce-i dai o mică „atenţie” îţi pui o „goarnă” la maşină (precum cei care fac reclame în oraş la anumite evenimente) şi începi să strigi prin oraş că ai dat şpagă poliţistului care are maşina cu numărul.

E clar până aici cam de ce n-ar putea să ajungă un pont aranjat la vedere? Dacă nu, mai citeşte o dată!

Ponturile aranjate costă bani, mulţi bani. Ca să faci un blat nu ai nevoie decât de un singur jucător sau bine poate fi implicat unul singur, dar doar la aranjamente bazate pe cartonaş roşu sau penalty. În rest, la orice alt tip de pariu (pauză / final, rezultat final, scor corect) este nevoie de măcar 4-5 jucători implicaţi. Aceşti jucători cer bani, mulţi bani. Credeţi că cineva care plăteşte o astfel de sumă de bani ar vinde pontul pe Facebook pentru 50 – 100 de euro? Dacă da atunci vă înşelaţi!

Tocmai pentru că costă mult aceste blaturi nu se fac pe tipul 1 pauză – 2 final. Este mult prea riscant!!! Cei care fac blatul au nevoie de ajutor de la ambele echipe. Decât să plătească, să spunem 20.000 de euro, la 6 jucători, deci un total de 120.000 de euro, mai bine plăteşte 20.000 de euro la trei jucători de la echipe diferite pentru a lua cartonaş roşu în meci. Ies şi ei mai bine financiar au şi mai multă siguranţă. Una este să depinzi de faptul că 5-6 jucători dintr-un singur meci se vor sincroniza şi vor face să curgă meciul aşa cum trebuie, alta este să dai la trei jucători bani să ia cartonaş roşu sau să facă penalty. Cota pentru trei astfel de meciuri este cam la fel de mare, îmulţită, ca cea pentru un meci cu răsturnări de scor.

Cum merge treaba pe Facebook cu meciurile „100% sigure”?

Ţeparii au două abordări:

  1. Plata după – el îţi dă pontul aşa zis sigur. Dacă iese foarte bine, poate prinde şi el ceva de la tine drept răsplată. Dacă nu iese n-a pierdut nimic, singurul care pierde eşti tu!!! În acest caz îţi iei teapă o singură dată, pariind pontul sigur.
  2. Plata înainte – el îţi dă pontul aşa zis sigur după ce-i dai tu un paysafecard. Aici tu pierzi din start dându-i lui acel paysafecard şi mai pierzi şi jucând acel pont. În acest caz îţi iei o ţeapă dublă!

Se poate întâmpla ca cei care vând meciuri aranjate „sigure” să vă dea un pont corect. ESTE NIMEREALĂ…şi puţină strategie. El (ţeparul) dacă are 27 de cereri pentru un meci fixed dă la 3 persoane pronosticul 1 pauză / 1 final, la alte trei pronosticul 1 pauză / x final, la alte trei pronosticul 1 pauză / 2 final etc. O variantă din cele nouă va ieşi clar! Dacă din cei cărora le-a dat varianta corectă măcar unul îi face plata, el câştigă nişte bani şi în plus mai câştigă şi încredere. Cei care au primit varianta bună îl vor lăuda.

Bonus 300 RON la pariuri sportive. Vezi detalii!

Şi totuşi, cum apar bilete şi postări de meciuri aranjate câştigate pe Facebook?

Aici sunt mai multe modalitaţi şi din nou cei care dau ţepe dovedesc că sunt destul de abili.

  1. Postează mai multe pronosticuri pe pagină acum pentru meciuri ce au loc, să zicem mâine la ora 17. Fac frumos o listă de 20 de meciuri şi la toate postează 1 pauză – 2 final 100% sigur etc. Toate acele postări sunt private (le poate vedea doar el). După ceva timp pagina respectivă foarte probabil va pica (se poate face acest lucru simplu din setări). După ce-i iese un meci mai lasă să treacă 1-2 ore şi face public doar meciul care i-a ieşit. După începerea promovarea. Tu vezi ora postării luni 12:00 pentru meci care s-a jucat luni la 19:00 şi spui că ai găsit comoara ascunsă. În final îţi vei lua ţeapă. Da, vor apărea şi comentarii de mulţumiri şi toate cele (nu uitaţi că există prieteni, dar şi că se pot face mai multe conturi pe Facebook)
  2. Arată print screenuri postate pe aşa zise grupuri VIP în care a recomandat el un pont corect. E simplu, procedează la fel ca la punctul 1 sau şi uşor postează mai multe meciuri cu pronosticuri de cote mari şi după face print screen doar la pontul care a ieşit.
  3. Arată bilete „jucate” online cu mize uriaşe. Dacă ştii cum să foloseşti Inspect Element poţi face ce vrei în browser. Nu mă credeţi? Spuneţi-mi un meci şi un pronostic şi eu vă fac print screen că l-am jucat cu o miză, care vreţi voi. Durează 5-10 minute.
  4. Bilete „reale” jucate în agenţii. Aici ar fi două variante de trucare. Prima şi cea mai simplă este un scanner bun şi ceva cunoştinţe pe această parte. Poţi face să arate un bilet scanat şi imprimat exact ca unul real (în imagine nu se vede că este vorba despre altă hârtie). Astea au cel mai mare impact. Nu v-aţi întrebat însă niciodată de ce ei nu pun şi codul de verificare şi-l acoperă? Logic, s-ar prinde lumea că este scanat. A doua variantă este ca respectivul ţepar să cunoască o operatoare de la o agenţie offline să joace, de exemplu toate cele nouă variante de pronosticuri pauză / final cu câte 1.000 RON şi după să anuleze biletul.
  5. Ultima „fiţă” sunt filmuleţele video în care îţi arată ei că au în cont zeci de mii de lei. Din nou intră în scenă Inspect Element. Cu el poţi edita orice text în browserul tău să apară cum vreţi voi. Contul meu la Unibet este acum pe 0. Vreţi să vă arăt în 2 minute că am în el 200.000 RON?

Pariu fără risc de până la 250 RON doar aici!

Apropo de punctul 5 prima întrebare care ar trebui să ţi-o pui atunci când creierul tău o ia razna şi ai fi tentat să-i dai bani ţeparului este: dacă are un pont sigur de ce-l mai vinde? Fă un calcul rapid: 1.000 RON (sumă accesibilă aproape oricui, da?) x cota 25 (pont sigur) = 25.000 RON câştig. Această sumă reinvestită integral pe un nou pont aranjat de cotă 20, rezultă 500.000 RON. De ce l-ar vinde cu 50-100 RON? Mai vă mint ei că o fac pentru că nu pot miza astfel de sume pentru că ar bate la ochi. Serios? Dacă vrei să pariezi 25.000 RON (precum în exemplul de mai sus) pe o cotă de 25 joci frumos la 10 agenţii diferite (offline mă refer) câte 1.000 RON şi nu te mai prinde nimeni.

În final nu vă mai zic decât: deschideţi ochii ca să nu vă goliţi buzunarul!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

11 COMENTARII

  1. Asa este ai 100% dreptate niste jeguri penale este vorba de inselaciune pe fata.VLAD RADU CUM ARE NUMELE PE FACEBOOK E UNUL DINTRE ACESTIA O MARE PANARAMA DE OM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here