Cod bonus la Betano

1190

Betano (bonus 500 Ron – deschide cont) este o casa de pariuri online licentiata in Romania. Ea acorda clientilor noi un bonus de 100% din valoarea primei depuneri, in limita a 500 RON. Marele avantaj oferit de acest bonus Betano este acela ca suma creditata ca si bonus va fi disponibila in cont imediat ce prima depunere a fost facuta, fara sa fie nevoie de alte cerinte.
Nu exista cod bonus pentru obtinerea bonusului Betano. Acesta se primeste simplu, daca respecti pasii urmatori:


OFERTA SPECIALA CFR Cluj - FCSB

COTA 9 in loc de 2.75 pentru victorie FCSB

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/pariaza-AICI-pe-FCSB-cu-CFR-Cluj-la-cota-9 si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional ZFBN50.
  2. Efectueaza o depunere de minim 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu in sectiunea Sportsbook cu o miza de 50 RON pe orice rezultat final 2 in meciul CFR Cluj - FCSB
  • Daca iese pariul primesti imediat cei 50 RON pariati ca bani cash iar pana vineri seara vei primi un bonus de 400 RON (conditii de rulaj bonus 1x cota minima 1.20; din pariurile plasate cu bani bonus va ramane in cont doar profitul).
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 9 in loc de 2.75 pentru victorie FCSB ZFBN50
  1. Deschizi cont AICI la Betano
  2. Efectuezi prima depunere (minim 25 RON)

bonus betanoCe conditi de rulaj are bonusul Betano?

Bonusul impreuna cu depunerea trebuie rulate de 5 ori pe cote de minim 1.65. Daca alegi sa depui 500 RON, pentru a obtine bonusul maxim, vei avea in cont 1000 RON si va trebui sa plasezi pariuri in valoare de 5.000 RON pe cote de cel putin 1.65. Ai la dispozitie 90 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

Biletele de pariuri care includ evenimente cu marja de profit 0% nu se iau in considerare la rulaj, la fel cum nu sunt luate nici pariurile la care s-a folosit optiunea Cash Out. Pariurile pe aceiasi piata sau pariurile contradictorii de asemenea nu sunt luate in calcul la rulaj.

Pariaza la Betano! Click AICI pentru un bonus de 500 RON!

Poate te intereseaza si:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here