Ghinion teribil pentru un parior. A pierdut peste 8.500 RON pe un singur meci

477

Alex ne-a aratat cum a pierdut 8.500 RON datorita unui singur meci. El a trebuit sa se multumeasca cu un castig de ”consolare” de 227 RON. Este adevarat ca-i diferenta uriasa intre 227 si 8.500 RON, dar decat deloc e bine si atat.


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

”A pierdut” este insa un termen putin fortat, pentru ca el efectiv n-a pierdut nimic (a mizat 2 RON si a castigat 227).

1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here