Victoriile echipelor romanesti din Europa League au facut fericiti pariorii!

441

Ieri atat Astra, cat si Petrolul au reusit sa se impuna in partidele jucate in Cehia, desi ambele porneau cu sansa a doua mai multi pariori au fost inspirati si au mizat pe victoriile celor doua. Si nu numai ca au mizat pe victorii, ce au folosit si anumite combinatii care au dus in unele cazuri cota pronosticului castigat la valori incredibile.


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

4 castigat5 castigat6 castigat 3 castigat2 castigat1 castigat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here