Bilet 1/x si 2/x propus de AdminBZ 23.11.2014

10
571

Personal joc astfel de bilete in fiecare zi de weekend cu meciuri multe. Consider ca sansele de a castiga astfel sume considerabile sunt mai mari decat as juca un bilet simplu din mai putine pronosticuri. In plus avantajul este ca daca prind o data 4/15 apoi joc inca 20 de bilete din banii castigati. Cel mai mult astfel am luat 6/15 in primavara, un castig de aproximativ 800 RON. La biletul de mai jos dupa cum se poate observa daca prind cele mai mici cote as avea castig 44 RON. In schimb daca as prinde cinci dintre pronosticuri deja castigul ar depasi 200 RON, adica de peste 100 de ori suma investita. Stiu ca nu-i usor sa prinzi 4 astfel de pronosticuri, dar repet cred ca am sanse mai mari decat as juca doar 2-3 meciuri fara combinatii la cote similare.

Biletul va fi jucat la Casa Pariurilor.

bilet pauza - final 23.11.2014

Leave a Reply

10 Comments on "Bilet 1/x si 2/x propus de AdminBZ 23.11.2014"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Adrian Sorin
Guest

ca sa nu mai zic ca gresisem codul si am pus dib greseala gladbach-frankfurt-2. in loc sa pun lyon si a fost castigator cu mult mai multi bani dar l-am anulat fara sa ma gandesc :))))

Adrian Sorin
Guest

am pus sambata 50 de euro pe bayern, gladbach, real si barca prima repriza am luat 230, si am mai pus 50 pe sclavii de lyon… si 10 pe roma, juve, newcastle, gladbach.. anderlecht si atletico si m-a scos gladbach si anderlecht.

Adrian Sorin
Guest

mai lasatile de bombeee ca iese una la un an. puneti bilete calumea cu bani multi.

Popescu Alexandru
Guest

dar cate iti ies din bombe din astea?sincer

Bilete Pariuri
Guest

Personal joc single 3-4 meciuri pe zi in care am incredere mare, cu sume ceva mai mari, daar in zilele cu meciuri multe mai „arunc” 10 lei si pe 3-4 astfel de bilete

Bilete Pariuri
Guest

1000% de acord, dar noi propunem (si) ce cauta majoritatea. Acest articol a avut 1500+ vizualizari, iar biletul zilei are putin peste 1000.

Popescu Alexandru
Guest

ai perfecta dreptate. 😉

Mădălin Grecu
Guest

incerc si eu unul

Alin Dumbravean
Guest

Interesant… Eu,as merge totuși pe x pauza/ 1 sau 2 final… Chiar dacă cota e mult mai mica io zic ca e și mult mai sigura… Pe un sistem de 4 din 6 e și un câștig destul de ok

wpDiscuz