Bilet bonus dublu Publicbet 12.08.2014

1114

Astazi avem nu mai putin de 32 de meciuri in Capital One Cup si ne-am gandit sa va propunem un bilet la Publicbet tip bonus dublu. La aceasta agentie de pariuri castigati suma dublata daca pronosticati corect minim 20 de pronosticuri, fiecare sa aiba o cota minima de 1.25. Noi am ales pentru astazi 21 de meciuri la care am ales sa mizam pe intervalul de goluri marcate in meci, respectiv 1-3 si 2-5. Este greu, dar nu imposibil! Daca doriti sa jucati biletul propus de noi copiati codul de la sfarsit si mergeti cu el in orice agentie Publicbet.

bonus dublu publicbet


OFERTA SPECIALA CFR Cluj - FCSB

COTA 9 in loc de 2.75 pentru victorie FCSB

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/pariaza-AICI-pe-FCSB-cu-CFR-Cluj-la-cota-9 si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional ZFBN50.
  2. Efectueaza o depunere de minim 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu in sectiunea Sportsbook cu o miza de 50 RON pe orice rezultat final 2 in meciul CFR Cluj - FCSB
  • Daca iese pariul primesti imediat cei 50 RON pariati ca bani cash iar pana vineri seara vei primi un bonus de 400 RON (conditii de rulaj bonus 1x cota minima 1.20; din pariurile plasate cu bani bonus va ramane in cont doar profitul).
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 9 in loc de 2.75 pentru victorie FCSB http://biletu-zilei.com/pariaza-AICI-pe-FCSB-cu-CFR-Cluj-la-cota-9

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here