Sapte meciuri pentru o cota de 16 propuse de Eduard

308

Eduard si-a facut biletul pentru urmatoarele zile, un bilet care are cota finala 16. Pentru ca ne cere parerea sa ne-o si spunem. In primul rand nu credem ca nu va fi macar o surpriza in etapa din Premier League. In al doilea rand decat sa iei toate meciurile alea din Spania (nu sti cum se intampla vreo surpriza, mai ales ca la unele este si returul de disputat) mai bine cauti o cota de 1.18, atat cat este cota finala a celor 4. Succes oricum!

bilet eduard 2 decembrie


OFERTA SPECIALA CFR Cluj - FCSB

COTA 9 in loc de 2.75 pentru victorie FCSB

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/pariaza-AICI-pe-FCSB-cu-CFR-Cluj-la-cota-9 si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional ZFBN50.
  2. Efectueaza o depunere de minim 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu in sectiunea Sportsbook cu o miza de 50 RON pe orice rezultat final 2 in meciul CFR Cluj - FCSB
  • Daca iese pariul primesti imediat cei 50 RON pariati ca bani cash iar pana vineri seara vei primi un bonus de 400 RON (conditii de rulaj bonus 1x cota minima 1.20; din pariurile plasate cu bani bonus va ramane in cont doar profitul).
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 9 in loc de 2.75 pentru victorie FCSB http://biletu-zilei.com/pariaza-AICI-pe-FCSB-cu-CFR-Cluj-la-cota-9

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here