Biletul zilei 12.10.2014 + CONCURS

1175

Vezi aici biletul zilei de duminica, 12 octombrie 2014 – Dupa ce ieri am prins biletul zilei (la o cota ceva mai mica) pentru astazi avem din nou trei pronosticuri din preliminariile EURO 2016 care formeaza biletul zilei.

In grupa C mizam pe faptul ca Ucraina va marca peste 1.5 goluri in meciul cu Macedonia, pronostic pentru care gasiti argumente in articolul Pronosticuri preliminarii EURO 2016 – Grupa C (etapa 3). La duelul dintre Estonia si Anglia am recomandat ca meciul se va incheia cu gol(uri) intr-o singura poarta, vezi detalii in articolul Ponturi preliminarii EURO 2016 – Grupa E (etapa 3). Putin mai riscant este pronosticul recomandat pentru meciul Rusia – Moldova, joc in care credem ca Rusia va marca in primele 15 minute de joc pentru a cincea partida consecutiva. Detalii gasiti in articolul Ponturi preliminarii EURO 2016 – Grupa G (etapa 3).

Biletul zilei 12.10.2014

Biletul zilei 12.10.2014

 

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

CONCURS

Castigatori: Butuza Adrian, Nico Boge, Stefan Nanea – toti cei 3 sunt rugati sa ne lase pe pagina de Facebook un mesaj privat cu username-ul si ID-ul avute la Sportingbet. Daca n-aveti cont puteti deschide acum.

Citeste ACEST ARTICOL ca sa vezi cum poti obtine aceste cote marite!

Lasa ca si comentariu biletul zilei in opinia ta (numai meciuri din preliminariile EURO 2016, minim 3 pronosticuri si cota minima per eveniment 1.50) si daca biletul tau este castigator vei primi un premiu de 5 euro la aceasta casa de pariuri online. ATENTIE! Cotele si tipurile pronosticurilor se pot lua doar de la agentia de pariuri promovata pe site-ul nostru si se poate posta pana cel tarziu la ora 21:30. Premiem cu cate 5 euro trei castigatori, care au biletele castigate cu cotele cele mai mari. Premiile se vor acorda in decursul saptamanii urmatoare. Trebuie sa dati LIKE la acest articol pentru a primi premiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here