Acasă Biletul Zilei Biletul Zilei 16 Iulie 2014

Biletul Zilei 16 Iulie 2014

613

biletul zileiBiletul zilei din data de 16.07.2014 este format din trei meciuri de fotbal si are un castig potential de 300 Ron

Meci

Pronostic

Cota

Stromsgodset – Steaua Bucharest x2  1.36
Malmö FF – FK Ventspils over2.5  1.65
Legia Warsaw – St. Patricks Athletic Legia handicap 0:1  1.40
Cota Totala: 3.05 Miza: 100 Castig: 305
Cotele sunt preluate de la bet365

Bet365 ofera bonus 200 Ron la pariuri


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

Click aici pentru a paria online la bet365

1.Stromsgodset – Steaua Bucharest – Aceste doua echipe nu s-au mai intalnit niciodata pana acum. Mizam pe acest pronostic deoarece ambele echipe vor trata meciul foarte defensiv mai ales ca se va mai juca o partida in Romania. In mod normal Steaua nu ar trebui sa piarda pe acest teren.

2.Malmö FF – FK Ventspils – Aceste doua echipe nu s-au mai intalnit niciodata pana acum. Mizam pe acest pronostic deoarece Malmo joaca foarte bine pe teren propriu dar si din prisma faptului ca stau foarte bine pe faza de atac. In mod normal Malmo ar trebui sa faca spectacol in aceasta seara.

3.Legia Warsaw – St. Patricks Athletic – Aceste doua echipe nu s-au mai intalnit niciodata pana acum. Mizam pe acest pronostic deoarece Legia Varsovia joaca foarte bine pe teren propriu dar si din prisma faptului ca St. Patrick nu are o echipa de speriat. In mod normal Legia Varsovia ar trebui sa se califice inca din prima partida.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here