Biletul zilei 21.07.2014

495

biletul zileiDuminica v-am oferit pentru a doua oara consecutiv un bilet castigator. Astazi avem insa o ”misiune” mai dificila, pentru ca oferta fotbalistica este una destul de ”subtire”. Totusi haideti sa vedem care este biletul zlei de luni, 21 iulie 2014.

Duel intre doua echipe care joi au evoluat in Europa League. Ambele au evoluat acasa, dar daca Sillamae Kalev a cedat cu 0:4 duelul cu Krasnodar, Kalju a trecut surprinzator de Lech Poznan (1:0). Formatia gazda nu traverseaza o perioada modesta, pierzand ultimele trei jocuri. In campionatul intern se afla pe cinci, la opt puncte in urma adversarei de astazi. De partea cealalta Kalju nu pierde din 10 iunie. De atunci a disputat sapte jocuri, castigand cinci dintre ele. In campionat a evoluat de zece ori in deplasare, suferind doar doua esecuri. Kalju este neinvinsa in precedentele sapte vizite pe terenul lui Sillamae Kalev, obtinand patru victorii in aceasta perioada. Per ansamblu Kalju nu pierde in duelurile directe din aprilie 2011, de atunci cele doua formatii intalnindu-se de 15 ori. Tinand cont de toate cele spuse mai sus credem ca formatia vizitatoare nu va pierde acest duel.

GAIS continua sa fie pe ultimul loc si va avea de tras in retur pentru a se salva de la retrogradare. Acasa din sapte meciuri jucate a castigat doar doua, ambele cu scorul de 1:0. In plus vine dupa doua esecuri succesive. Forma mult mai buna pentru oaspeti, Angelholms castigand precedentele doua dispute, rezultate care i-au permis sa urce pana pe locul zece, fiind insa depasita intre timp de Degerfors. Din sapte partide jucate in deplasare a castigat trei, suferint doar esecuri, impotriva a doua formatii aflate pe podium. In tur Angelholms s-a impus cu 1:0. Forma de moment este de partea oaspetilor si raportandu-ne la tot ce am scris mai sus nu credem ca Angelholms va pierde acest joc. Ne luam insa masuri de siguranta si luam handicapul +1.0, astfel incat daca totusi va pierde la limita pronosticul va primi cota 1.

Surprinzator de mare cota primita de Vikingur in acest duel, cota care ne permite astfel sa recomandam handicapul asiatic 0. Formatia gazda are patru victorii in ultimele cinci runde, pierzand doar pe terenul celei de-a treia clasate. Acasa a dispustat cinci meciuri in acest sezon, castigand patru dintre ele. De partea cealalta o avem pe Fjolnir, echipa care dupa 11 runde are tot atatea puncte. Din etapa a doua n-a mai castigat Fjolnir vreun joc, iar in ultimele cinci etape a obtinut doar un egal. In acest duel al nou-promovatelor credem ca gazdele pot castiga, avand de partea ei forma de moment, dar si jocul bun prestat acasa. Pentru mai multa siguranta am recomandat insa handicapul 0, astfel incat daca meciul se va termina egalitate sa primim cota 1.

Biletul zilei 21.07.2014
19:00 > Fotbal > Estonia > Meistriiliga > Sillamae Kalev – Kalju > sansa dubla x2 > 1.50
20:20 > Fotbal > Suedia > Superettan > GAIS – Angelholms > Angelholms +1.0 > 1.00 – cota 1 daca Angelholms pierde la exact un gol diferenta
22:15 > Fotbal > Islanda > Pepsideild > Vikingur Reykjavik – Fjolnir > Vikingur Reykjavik 0 > 1.57 – cota 1 daca meciul se termina la egalitate
Cota finala: 2.36

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 200 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here