Biletul zilei 25.11.2014

535

Vezi aici biletul zilei de marti, 25 noiembrie 2014 – Am ales patru pronosticuri pentru biletul zilei de astazi, 25 noiembrie 2014. Toate sugestiile sunt din Liga Campionilor.


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

La duelul de pe Etihad Stadium dintre City si Bayern Munchen am mizat pe faptul ca se va marca in ambele porti. Argumente pentru pronostic in articolul Pronosticuri Liga Campionilor – Grupa E (etapa 5). In grupa F ne asteptam ca Barcelona sa nu forteze in Cipru si sa nu marcheze mai mult de doua goluri. In articolul Pronosticuri Liga Campionilor – Grupa F (etapa 5) gasiti motivele pentru care credem acest lucru. Continuam cu sugestia din grupa G, acolo unde credem ca Chelsea va puncta de cel putin doua ori in poarta lui Schalke. Argumente pentru alegerea aceasta gasiti in articolul Pronosticuri Liga Campionilor – Grupa G (etapa 5). Incheiem cu o sugestie din grupa H, unde ne asteptam la o victorie a lui Porto in Belarus. In articolul Pronosticuri Liga Campionilor – Grupa H (etapa 5) puteti citi ce ne-a dus la acest pronostic.

Biletul zilei 25.11.2014
Manchester City – Bayern Munchen > amandoua echipele sa marcheze > 1.50
APOEL Nicosia – Barcelona > Barcelona sa marcheze sub 2.5 goluri > 1.727
Schalke – Chelsea > Chelsea sa marcheze peste 1.5 goluri > 1.80
BATE Borisov – FC Porto > victorie FC Porto > 1.533
Cota finala: 7.15

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

[socialpoll id=”2233788″]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here