Biletul zilei 26.11.2014

599

Vezi aici biletul zilei de miercuri, 26 noiembrie 2014 – Ieri din pacate n-am anticipat corect la biletul zilei meciul Barcelonei din Cipru. Voi insa ati fost inspirati cand ati fost pusi sa votati cele mai bune pronosticuri de pe biletul zilei, cele mai votate trei fiind toate corecte. Si astazi la biletul zilei va oferim posibilitatea sa votati care pronostic il considerati ca are sanse mai mari de reusita dintre cele patru propuse.


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

Din grupa A am ales meciul de la Madrid, acolo unde credem ca limita de doua goluri va fi depasita. Argumente pentru pronostic in articolul Pronosticuri Liga Campionilor – Grupa A (etapa 5). Din grupa B am ales tot jocul echipei din Madrid, dar de data aceasta credem ca Basel va inscrie in poarta Realului. Pronosticuri Liga Campionilor – Grupa B (etapa 5) este locul unde puteti citi de ce credem ca elvetienii vor inscrie. In grupa C credem ca vor fi goluri putine la Sankt Petersburg. Aflati de ce am ales acest pronostic citind articolul Pronosticuri Liga Campionilor – Grupa C (etapa 5). Incheiem cu o sugestie din grupa D, duelul dintre Anderlecht si Galatasaray fiind de asteptat sa fie unul cu goluri multe. Argumentele noastre pentru aceasta alegere in articolul Pronosticuri Liga Campionilor – Grupa D (etapa 5)

Biletul zilei 26.11.2014
Atletico Madrid – Olympiakos > peste 2.5 goluri > 1.85
Basel – Real Madrid > Basel peste 0.5 goluri > 1.45
Zenit – Benfica > sub 2.5 goluri > 1.727
Anderlecht – Galatasaray > peste 2.5 goluri > 1.75
Cota finala: 8.11

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

[socialpoll id=”2234006″]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here