Biletul zilei 27.02.2015

453

Vezi aici biletul zilei fotbal de vineri, 27 februarie 2015 – Astazi avem destule meciuri interesante in fotbalul european. Noi ne-am oprit asupra a trei dintre ele pentru care va propunem ponturi pariuri pe biletul zilei.


OFERTA SPECIALA 26-27 SEPTEMBRIE 2017

COTA 10 IN LOC DE 1.20 IN LIGA CAMPIONILOR

Daca dai click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor si deschizi cont la casa de pariuri scriind la Cod bonus codul COTA10 vei beneficia de o super cota de 10 pentru primul pariu plasat. Acest pariu trebuie sa fie jucat pe un meci din Liga Campionilor (26-27 septembrie 2017), sa aiba o cota minima de 1.20 si sa fie plasat cu o miza de 50 RON (poti juca si mai putin, dar e pacat sa nu profiti la maxim de oferta).
  • In cazul in care iese pariul vei castiga o data biletul normal (miza x cota pariului) iar in maxim 72 de ore vei primi in cont bonus pana la suma de 500 RON.
  • (conditii de rulaj bonus 4x, cota minima 1.60)
  • In cazul in care nu iese pariul vei primi in cont in maxim 72 de ore bonus dublul mizei, adica 100 RON, daca joci 50 RON.
  • (conditii de rulaj bonus: 6x, cota minima 1.60)
Vrei sa pariezi 50 RON pe o cota de 1.20+ si sa castigi 500 RON sau sa iei 100 RON daca nu iese pariul? Atunci da click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor

Pentru Marseille nu este o perioada tocmai fasta, aflandu-se in situatia Romei in Italia, in sensul ca nici nu pierde, dar nici nu castiga. Are sansa sa revina macar pentru cateva ore pe locul secund in cazul unei victorii. Acasa avea 11 victorii succesive pana sa fie egalata in prelungiri de Reims in ultima partida jucata aici. Credem ca va relua sirul victoriei in fata unei echipe care are 31 de puncte si pe care o despart cinci puncte de locurile retrogradabile. Caen este intr-o forma buna, dar nu credem ca aceasta poate continua la nesfarsit si dupa victoria foarte importanta cu Lens din etapa urmatoare ar putea interveni si o usoara relaxare. Marseille a castigat si duelul tur, cu emotii, si credem ca poate lua toate punctele si astazi.

Aflata la sase puncte de locurile care duc la baraj pentru Dordrecht partida de astazi reprezinta o buna oportunitate de a intrerupe seria de cinci meciuri fara victorie. Nu mizam insa pe acest lucru. Credem in schimb ca vom vedea un meci sarac in reusite si avem argumente suficiente pentru asta. Dordrecht acasa este neinvinsa in ultimele patru etape, iar de trei jocuri nu ia gol. In toate aceste jocuri nu s-au marcat decat trei goluri, in total. De partea cealalta, Go Ahead Eagles dupa patru edeplasri succesive in care n-a marcat a reusit s acastige ultimul joc cu 1:0, la Zwolle. Echipa lui Booy a incheiat toate cele trei deplasari din 2015 cu 1 sau 2 goluri si in fata unui adversar care nu ia gol acasa de o perioada buna de timp nu credem ca ne va oferi un meci mai spectaculos. Mai mult sa spunem ca in tur nu s-a marcat.

In liga secunda vom avea pe arena lui Kapfenberg un joc cu implicatii la retrogradare, cele două formatii aflandu-se pe primul loc neretrogradabil, respectiv pe primul care va merge in liga a treia. Meciul se anunta a fi unul interesant, dar ne asteptam ca gazdele sa se impuna. Kapfenberg in ciuda locului ocupat joaca bine, suferind un singur esec. De partea cealalta Wacker Innsbruck n-a obtinut nici macar un punct din ultimele patru partide externe. Oaspetii acestui joc n-au reusit nici macar sa marcheze in precedentele doua dueluri cu Kapfenberg din campionatul curent.

Biletul zilei 27.02.2015
Marseille – Caen > victorie Marseille > 1.45
Dordrecht – Go Ahead Eagles > sub 2.5 goluri > 1.85
Kapfenberg – Wacker Innsbruck > victorie Kapfenberg > 2.375
Cota finala: 6.37

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here