Biletul zilei 30.11.2014

550

Vezi aici biletul zilei de duminica, 30 noiembrie 2014  – Patru meciuri din cele mai puternice campionate de fotbal din lume avem astazi pe biletul zilei.


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

In Anglia ne asteptam sa vedem goluri in ambele porti in duelul dintre doua echipe aflate pe podium. La nemti de asemenea avem un duel intre doua formatii care la inceputul etapei erau pe primele trei locuri. Acolo credem ca vom avea parte de minim trei reusite. Ne mutam in Spania, acolo unde asteptam un succes facil al campioannei si incheiem biletul zilei cu ultimul meci al etapei din Ligue 1, joc in care credem ca „leii” nu vor pierde pe terenul lui Saint Etienne. Dati click pe link-urile puse pe meciuri pentru a citi si argumentele noastre pentru aceste sugestii.

Biletul zilei 29.11.2014
Southampton – Manchester City > ambele echipe sa marcheze > 1.51
Wolfsburg – Borussia M’gladbach > peste 2.5 goluri > 1.615
Atletico Madrid – Deportivo > Atletico Madrid handicap european -1.0 > 1.571
Saint Etienne – Lyon > sansa dubla x2 > 1.615
Cota finala: 6.19

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here