Biletul zilei la pariuri preliminarii EURO 2016 28.03.2015

532

Vezi aici biletul zilei la pariuri pentru jocurile din preliminariile EURO 2016 de sambata, 28 martie 2015  – La fel ca si ieri astazi pe biletul zilei din nou va vom propune doar meciurile din calificarile pentru turneul final care va avea loc la anul in Franta.

Incepem biletul cu pontul propus la unul din cele mai interesante partide programate astazi. Pe Amsterdam Arena Olanda va intalni Turcia. Ne asteptam ca acest meci sa fie la discretia „portocalei mecanice” si o vedem capabila sa obtina toate punctele puse in joc. De ce credem asta, dar si alte ponturi din grupa din care fac parte Olanda si Turcia aflati citind articolul Ponturi pariuri preliminarii EURO 2016 – Grupa A (etapa 5).

Hazard si colegii lui sunt mari favoriti in duelul de diseara cu Cipru. Cum cota pentru victoria Belgiei este una foarte mica am ales sa mergem pe un succes al „dracilor rosii” inca de la pauza, in fata unui adversar mult mai modest. Detalii despre joc, dar si alte doua propuneri pentru meciurile din grupa B gasiti in articolul Predictii pariuri azi preliminarii EURO 2016 – Grupa B (etapa 5).

Bulgaria s-a facut de ras in ultimul joc, remizand acasa cu Malta. Chiar si cu un tehnician nou pe banca nu credem ca va putea scoate ceva astazi din duelul cu pragmatica echipa a Italiei. In articolul Ponturi pariuri preliminarii EURO 2016 – Grupa H (etapa 5) va spunem de ce credem ca Italia se va impune si va mai prezentam si alte doua ponturi pentru celelalte jocuri din grupa H.

Biletul zilei la pariuri preliminarii EURO 2016 28 martie 2015
Olanda – Turcia > victorie Olanda > 1.533
Belgia – Cipru > 1 pauza / 1 final > 1.48
Bulgaria – Italia > victorie Italia > 1.825
Cota finala: 4.14

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here