Biletul zilei Liga Campionilor 16.09.2015

203

Biletul Zilei PariuriVezi aici biletul zilei Liga Campionilor 16.09.2015 –  Revenirea lui Juventus şi lipsa de ineficacite a ruşilor în Germania ne-au împiedicat să câştigăm biletul zilei de ieri, unul în care personal am avut destul de mare încredere. Sper să fiu ceva mai inspirat astăzi şi să vă propun un bilet „verde”.


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

Accesaţi articolul Pronosticuri Leverkusen – BATE Borisov pentru a afla de ce cred că „farmaciştii” se vor impune fără probleme. Argumentele pentru victoria lui Arsenal în Croaţia le găsiţi în articolul Ponturi pariuri sportive Dinamo Zagreb – Arsenal. Închei biletul cu meciul de pe Mestalla, iar din articolul Ponturi fotbal Valencia – Zenit veţi descoperi de ce mă aştept ca gazdele să reuşească să înscrie mai mult de un gol.

Biletul zilei fotbal Champions League 16.09.2015
biletul zilei 16 septembrie 2015 unibet

Pariază biletul de mai sus la această casă de pariuri online şi dacă-l pierzi vei primi 50% din miză până la maxim 150 RON, cu condiţia să fie primul bilet jucat la agenţia respectivă. Sau poţi să deschizi cont la această casă de pariuri pe internet şi să joci acelaşi bilet, dar afişat mai jos şi la primul depozit primeşti suma depusă ca şi bonus până la maxim 200 RON, în speţă dacă depui 50 RON vei mai primi încă 50, iar dacă depui 200 vei mai primi încă 200.

biletul zilei 16.09.2015 winmasters

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here