Biletul zilei pariuri sportive 07.01.2015

465

Vezi aici biletul zilei de miercuri, 7 ianuarie 2014 – Ieri am avut o zi buna la biletul zilei, acesta fiind castigat la o cota de 4.35. Astfel in 2015 avem doua bilete din sase castigate, ceea ce inseamna ca daca jucati pe fiecare bilet propus cate 10 RON acum aveati profit vreo 8 RON. Nu-i mult, dar cati dintre cei care cititi acest articol sunteti pe plus in 2015?

Sa trecem la biletul zilei de astazi, bilet unde in prim plan avem un pronostic din Spania. In articolul Ponturile zilei Cupa Spaniei 07.01.2015 va explicam de ce credem ca Valencia va marca minim doua goluri in duelul cu Espanyol.

Continuam biletu zilei azi la pariuri cu un meci din Cupa Ciprului. In optimile de finala AEK Larnaca va juca acasa cu Nea Salamis. Am ales sa mergem pe mana gazdelor aceasta avand acasa, pana la esecul cu mai puternica Omonia Nicosia, o serie de patru victorii succesive. Seria a inceput pe 9 noiembrie chiar in fata adversarei de astazi. A trecut de aceasta cu 2:0, castigand astfel al doilea joc intern disputat in 2014 cu Nea Salamis, dupa 3:0 in luna mai. Nea Salamis in ultimele sapte deplasari la echipe de prima liga n-a castigat niciodata si n-o vedem sa obtina mare lucru nici din acest duel.

Incheiem biletul zilei cu un pont din Cupa Portugaliei, acolo unde Braga o va gazdui de la ora 21:00 pe Belenenses. Sapte victorii si un egal are Braga acasa in acest sezon. Vine dupa trei partide interne in care n-a luat nici macar un gol. Astazi va intalni o echipa care nu ia nici ea gol de patru jocuri. N-o vedem insa capabila pe Belenenses sa reziste defensiv si astazi. Si cum in atac nu merge prea bine in deplasare, nereusind sa marcheze in precedentele trei jocuri externe nu ne-ar mira daca rezultatul din disputa directa de luna trecuta se va repeta. Atunci Braga s-a impus in deplasare cu 1:0.

Biletul zilei pariuri sportive 7 ianuarie 2015
Valencia – Espanyol > Valencia sa marcheze peste 1.5 goluri > 1.65
AEK Larnaca – Nea Salamis > victorie AEK Larnaca > 1.55
Braga – Belenenses > victorie Braga > 1.44
Cota finala: 3.68

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here