Biletul zilei pariuri sportive 11.02.2015

558

Vezi aici biletul zilei de miercuri, 11 februarie 2015 –Pe biletul zilei de astazi am ales trei ponturi fotbal dintre competitiile analizate mai devreme pe site-ul nostru.


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

In Premier League am ales duelul surprizelor dintre Southampton si West Ham. De ce credem ca acest joc va avea parte de maxim doua goluri aflati citind articolul Ponturi azi Anglia Premier League 11.02.2015.

Avem un meci dezechilibrat in Franta si o cota destul de buna pentru victoria lui Guingamp pe terenul celor de la Yzeure. Ne asteptam la victoria oaspetilor, iar argumente pentru pronostic cititi in articolul Predictii fotbal Cupa Frantei 11.02.2015.

Incheiem biletul cu duelul din Cupa Regelui Spaniei dintre Barcelona si Villarreal, meci care credem ca va fi unul spectaculos si cu minim patru goluri. Va invitam sa cititi articolul Pronosticuri pariuri Cupa Spaniei 11.02.2015 pentru a afla motivele care ne-au facut sa ne oprim la acest pronostic.

Biletul zilei pariuri sportive 11 februarie 2015
Southampton – West Ham > sub 2.5 goluri > 1.80
Yzeure – Guingamp > victorie Guingamp > 1.50
Barcelona – Villarreal > peste 3.5 goluri > 1.909
Cota finala: 5.15

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here