Promotia zilei 30.10.2014 – sporire de fonduri de pana la 20 de euro la fotbal virtual

911

Promotia zilei 30.10.2014 – Cei care prefera pariurile pe virtuale au astazi toate motivele sa aleaga aceasta casa de pariuri online. Plasati pana vineri la ora 01:59 minim 20 de pariuri pe jocuri de fotbal virtual si in cazul in care faceti profit veti fi recompensat cu 50% din castiguri pana la cel mul 20 de euro.

De exemplu daca plasati astazi 20 de pariuri cu mize de cate 5 euro, adica 100 de euro, sila finalul perioadei promotionale faceti 140 de euro, adica un profit de 40 de euro, veti beneficia de acest bonus minunat de 20 de euro, adica de 50% din profitul obtinut. Consideram promotia excelenta, pentru ca la nici o agentie de cartier unde vedem multe persoane ca pariaza pe fotbal virtual n-am vazut sa le fi oferit un astfel de bonus de 90 RON pentru ca a castigat pe toata durata zilei 180 RON.

promotia zilei 30.10.2014

In plus sa pariati pe meciuri de fotbal virtual la aceasta casa de pariuri online este mult mai indicat decat s-o faceti la agentiile de la coltul strazii. Spunem asta pentru ca aici avem cote mai mari, o oferta mai bogata, simultan se joaca o etapa intreaga si astfel putem forma si bilete multiple. Mai mult putem testa diverse strategii, ca in fotbalul adevarat, pentru ca un campionat aici tine doar doua ore si jumatate, incepand cate o etapa la fiecare trei minute.

Pariaza aici la fotbal virtual si beneficiaza de o sporire a castigurilor de pana la 20 de euro.

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here