Cote marite: cota 6 ca UTA sa castige si cota 8 ca Poli sa castige. Profita si tu !!

297

Duminica avem un derby de mare traditie in liga secunda din Romania, confruntarea dintre Poli Timisoara si UTA Arad. Este un duel al orgoliilor, in care aradenii pornesc mari favoriti la casele de pariuri.
Trebuie sa stii ca aceasta casa de pariuri online ti-a pregatit o super promotie si a ridicat la 6.0 cota pentru succesul celor de UTA. Deasemenea, cota timisorenilor a fost si ea crescuta la 8.0. Promotia se adreseaza clientilor noi, asa ca daca nu ai cont inca la aceasta casa de pariuri atunci nu trebuie sa o ratezi.
MAI MULT, daca ai pariat si pierzi, ti se va rambursa dublul mizei pariate, in limita a 80 RON.

Cum functioneaza ?

Foarte important de precizat ca jucatorii care folosesc Moneybookers (Skrill) sau Neteller la depunere nu se vor califica pentru aceasta oferta.
Daca pariul este castigator, vei fi platit in bani reali conform cotelor normale de pe site, iar restul de bani pana la suma totala conform cotelor marite vor fi creditati sub forma de bonus in contul tau de Sport in urmatoarele 48 de ore.
Inainte de a putea fi retras, bonusul trebuie pariat de patru ori la cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/in sistem, fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 1.60).

Foto:  NetBet.ro

Salvează

1 COMENTARIU

  1. UN BLAT ORDINAR , CARE AR TREBUI CERCETAT SI SANCTIONAT , S-A INTAMPLAT CHIAR AZI : 2 PAUZA -2 FINAL LA MECIUL UTA- BALOTESTI , COTA 60 .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here