Bonus Fortuna – 300 RON pariu fara risc

14824

Bonus Fortuna – 300 RON pariu fara risc. Daca iti deschizi acum cont la eFortuna.ro  primesti ca si bonus primul pariu fara risc pana la 300 RON. Avem un tutorial care va invata cum sa va deschideti cont la eFortuna. Va recomandam sa il cititi cu atentie.

 

Bonus Fortuna – 300 Ron pariu fara risc

Bonus fortuna - 300 Ron pariu fara riscPentru a incasa pariul fara risc urmeaza pasii de mai jos:

  1. Click aici pentru a te inregistra la Fortuna
  2. Efectueaza prima depunere
  3. Primesti bonus Fortuna primul pariu fara risc pana la 300 Ron

 

Despre acest bonus Fortuna

Cine urmeaza pasii de mai sus va primii un bonus de la Fortuna pentru prima depunere. Acest bonus consta intr-un prim pariu fara risc pana la 300 Ron.

Cum adica pariu fara risc? Explicatia e simpla: la primul pariu nu pierzi nimic. Daca primul tau pariu este pierdut atunci banii mizati iti vor fi returnati sub forma de bonus. Daca primul tau pariu este castigat atunci lucrurile se desfasoara normal ca la un pariu obisnuit.

Exemplu: Te inscrii la Fortuna si faci prima depunere. Depui 250 Ron in contul tau si pariezi toata suma depusa pe un bilet format dintr-un meci sau mai multe. Biletul tau este pierdut. Fortuna iti va returna toti cei 250 Ron sub forma de bonus.

Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma de 5x pe cote mai mari de 1.5. Bonusul este valabil 30 de zile. Citeste aici toate conditiile

 

Depuneri si retrageri prin agentiile Fortuna

Depuneri si retrageri la fortuna din agentiiLa eFortuna.ro poti depune si retrage bani din contul tau online prin intermediul agentiilor din toata tara.

Este o facilitate utila daca nu ai card bancar, nu doresti sa ai card sau daca ai predat cardul la banca pentru ca este expirat, ai de asteptat o saptamana ca sa-l primesti pe cel nou si in aceasta perioada doresti sa faci o depunere.

Depunerile le puteti face oricand si oriunde dar pentru retrageri este nevoie de o programare online (faci din contul tau Fortuna programarea, primesti un email cu un cod cu care te prezinti in agentie pentru a face retragerea.

Depunerile si retragerile prin agentii pot fi facute doar de titularii conturilor numai pe baza unui act de identitate valabil.

 

Joaca asigurat la Fortuna

Cat de des ti s-a intamplat sa pierzi pe un singur meci sau mai rau pe un singur gol? La eFortuna.ro scapi de aceasta grija pentru ca daca pierzi un bilet la pariuri pe un singur meci ti se va returna miza pana la 20 RON.

Plasează un pariu cu 4 evenimente sportive la alegere și dacă pierzi un eveniment Fortuna iti vom returna miza sub formă de Free Bet.

Miza minimă pentru un astfel de pariu este de 1 leu. Suma maximă returnabilă ca și Free Bet este de 20 lei per bilet.

Cota totală a biletului trebuie să fie mai mare sau egală cu 5.00.

Pariurile plasate folosind Free Bet și pariurile de sistem nu sunt valide, doar pariurile simple cu 4 evenimente sunt valabile la această promoție.

Dacă în cadrul pariului simplu, unul sau mai multe evenimente sunt anulate și vor primi cota 1 conform regulamentului, acest pariu nu se va mai califica la această promoție.

Poate te intereseaza si:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here