Meciul zilei 06.10.2014 – Leipzig vs Heidenheim – vezi ce promotie ai la el

546

Luni 6 octombrie 2014 de la ora 21:15 Leipzig si Heindheim se vor intalni intr-o partida ce face parte din etapa cu numarul zece a ligii secunde din Germania. Anul trecut pe timpul acesta cele doua formatii se intalneau in liga a treia. Atunci Leipzig castiga cu 2:0 in deplasare. Un nou succes cu acest scor v-ar aduce astazi de noua ori suma investita. Sa mai spunem legat de meci ca Leipzig a castigat precedentele doua partide de acasa cu 3:1. Daca pariati pe acest scor corect ati putea castiga de 15 ori suma pariata. Legat de promotia despre care va vom spune mai multe mai jos sa amintim ca in acest sezon trei meciuri jucate de Heidenheim s-au incheiat cu cate un cartonas rosu acordat, lucru intamplat si intr-un joc disputat de catre Leipzig.

meciul zilei 06.10.2014

Avem si o promotie pentru meciul zilei la aceasta casa de pariuri online. Pariati pe scorul corect al duelului dintre Leipzig si Heidenheim si daca in meci se va acorda un cartonas rosu veti primi puteti beneficia de aceasta promotie. Astfel daca atunci cand trageti linie totalul sumelor investite in pariurile pe scorul corect al acestui joc este mai mare decat totalul castigurilor vi se va returna miza pana la cel mult 180 RON. Mai mult, indiferent daca pierdeti sau nu va calificati pentru 7 rotiri gratuite la jocul Starburst.

Pentru a intelege cum functioneaza promotia va oferim si doua exemple.

Exemplu 1
Pariati 180 RON pe scor corect 2:0 la o cota de 9 – pierdeti
Pariati:5 RON pe scor corec1 1:0 la o cota de 7 – castigati
Aveti acum 180 RON pierduti si 70 RON castigati. Diferenta dintre cele doua sume, in speta 110 RON, o sa va fie oferita sub forma de bonus, daca in meci se acorda macar un cartonas rosu.

Exemplu 2:
Pariati 100 RON pe scor corect 4:0 la o cota de 41 – castigati
Pariati 180 RON pe scor 2:0 la o cota de 9 – pierdeti
Aveti acum 4100 RON castigati si 180 RON pierduti si in acest caz pariul pierdut nu se mai ramburseaza, chiar daca in meci s-a aratat cartonasul rsu.

cote pariuri meciul zilei 06.10.2014

Promotia este valabila doar pentru pariurile single plasate inainte de startul meciului. Bonusul va fi creditat in cont in ziua urmatoare si va trebui rulat de trei ori pe cote de cel putin 1.50 inainte a putea fi retras. Rotirile gratuite se vor acorda in cont marti, 7 octombrie, pana la ora 13:00 si va trebui sa jucati castigurile din rotiri o data pentru a putea folosi banii in alte scopuri. De exemplu daca veti castiga din rotiri 45 RON va fi nevoie sa jucati 45 RON la acelasi joc Starburst si dupa aceea suma ramasa in cont poate fi utilizata dupa cum doriti.

Pariaza acum pe scorul corect al meciului Leipzig – Heidenheim!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here