Meciul zilei 07.10.2014 – Derry City vs Shamrock Rovers – vezi ce promotie ai la el

612

In ciuda faptului ca oferta fotbalistica este destul de „subtire” aceasta casa de pariuri continua promotia „Meciul zilei„. Astfel meciul ales este semifinala Cupei Irlandei dintre Derry City si Shamrock Rovers. Pana sa vorbim de promotie sa spunem cateva cuvinte despre meci. Cele doua echipe s-au intalnit duminica, pe arena lui Shamrock, Derry egaland atunci cu trei minute inainte de final. Disputa are astfel nevoie de rejucare, care de data aceasta aceasta se va juca la Derry. Castigatoarea acestui duel va juca cu trofeul pe masa impotriva lui St. Patricks. Va fi un duel interesant care sunt neinvinse in precedentele patru jocuri disputate in toate competitiile. Trei din aceste patru jocuri s-au incheiat 1:1.

meciul zilei 07.10.2014

Un rezultat similar diseara v-ar aduce sase ori suma investita. La aceasta casa de pariuri online daca pariati pe scorul corect al meciului Derry City – Shamrock Rovers primiti 7 rotiri gratuite si, daca la final, sunteti pe minus vi se returneaza pierderile pana la cel mult 180 RON. Daca rotirile gratuite sunt garantate in schimb suma se restituie doar daca in meci se dicteaza un penalty, lucru care nu s-a intamplat din precedentele patru intalniri directe jucate in 2014.

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza promotia va oferim doua exemple, in ambele socotind ca se va acorda in meci un penalty.
Exemplu 1:
Pariati 100 RON pe scor corect 1:0 si meciul se incheie 1:1, pierdeti 100 RON
Pariati 80 RON pe scor corect 1:1 si meciul se incheie 1:1, castigati 480 RON
In acest caz nu mai beneficiati de promotie pentru ca ati iesit pe profit.
Exemplu 2
Pariati 180 RON pe scor corect 0:2 si meciul se incheie 1:1, pierdeti 180 RON
Pariati 5 RON pe scor corect 1:1 si meciul se incheie 1:1, castigati 30 RON
Diferenta dintre 30 RON castigati si 180 RON pierduti, adica 150 RON o sa va fie acordata sub forma de bonus, bineinteles asta daca se va acorda un cartonas rosu in timpul regulamentar.

cote meciul zilei 07.10.2014

Bonusul va fi creditat in cont ca si bonus cash si va trebui rulat de trei ori pe cote de cel putin 1.5. Aveti la dispozitie 30 de zile sa indepliniti aceasta conditie de rulaj.

Rotirile gratuite vor fi creditate in ziua imediat urmatoare (miercuri) si vor fi disponibile intre orele 13:00 si 01:59. Castigurile din rotiri trebuie jucate odata pentru ca banii sa fie disponibili si pentru alte jocuri sau pentru pariuri, poker etc. De exemplu daca din cele 7 rotiri gratuite castigati 100 RON va trebui sa mizati apoi 100 RON si ce ramane poate fi folosit apoi dupa cum doriti. Retineti ca rotirile gratuite se acorda chiar si atunci cand pariati 2 RON pe unul din scorurile de mai jos.

Pariaza acum pe scorul corect al meciului Derry City vs Shamrock Rovers!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here