Meciul zilei 11.10.2014 – Romania vs Ungaria – vezi ce promotie ai la el

1162

La aceasta casa de pariuri online zilnic are loc o promotie pentru meciul zilei. Vi se ofera fie returnari ale pariurilor pierdute daca se intampla un anumit lucru in meci, fie rotiri gratuite, iar in unele cazuri cele doua oferte se unesc.

Acest lucru se intampla si astazi cand primiti miza inapoi pana la 180 RON la meciul Romania – Ungaria daca se va dicta un penalty si pariurile voastre pe scor corect sunt pierdute si veti mai primi inca 7 rotiri gratuite, indiferent daca pariul plasat pe scor corect este castigat sau pierdut.

meciul zilei romania + ungaria

Bonusul acordat daca se dicteaza un penalty in meci va fi oferit doar daca totalul mizelor plasate pe scorul corect al meciului Romania – Ungaria este mai mare decat totalul sumelor castigate.

Toate bonusurile vor fi acordate in ziua de duminica, 12 octombrie 2014. Aveti apoi la dispozitie 30 de zile in care trebuie sa rulati de trei ori la cote de 1.50 acest bonus pentru a-l putea debloca. Rotirile gratuite la Starburst se vor acorda de duminica, 12 octombrie ora 13:00 si pana luni, 13 octombrie la ora 1:59. In acest interval trebuie sa folositi aceste rotiri si suma castigata de pe urma lor va mai trebui mizata o data inainte de a putea folosi acel castig in ce mod doriti.

Exemplu in care beneficiati de promotie
Pariati 180 RON pe scor corect 2:0 la o cota de 7 – pierdeti
Pariati 5 ron pe scor corect 1:1 la o cota de 6.50 – castigati
Aveti 180 RON pierduti si 5×6.5, 32.5 RON castigati. Diferenta dintre cele doua sume, adica 147.5 RON o sa va fie oferita sub forma de bonus (daca se acorda un penalty).

Exemplu in care NU beneficiati de promotie:
Pariati 20 RON pe scor corect 3:1 la o cota de 15 – castigati
Pariati 180 RON pe scor corect 2:0 la o cota de 7 – pierdeti
Acum aveti 300 RON castigati si 180 RON, deci sunteti pe plus 120 RON si nu mai beneficiati de promotie.

Romania si Ungaria s-au intalnit la Bucuresti si in urma cu 13 luni. Atunci tricolorii se impuneau cu 3:0, scor care daca se va inregistra si astazi atunci cei care-l aleg vor castiga de 13 ori suma investita. Sa mai spunem ca s-au acordat doua penalty-uri in ultimele doua dispute directe.

cote pariuri romania + ungaria

Pariaza acum pe scorul corect al meciului Romania – Ungaria!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here