Meciul zilei 27.10.2014 – QPR vs Aston Villa – vezi ce promotie ai la el

999

Astazi primesti pana la 180 RON daca pariezi pe meciul QPR – Aston Villa si iesi pe minus. Oferta este valabila in cadrul promotiei Meciul zilei” de la aceasta casa de pariuri online. Conditia pentru a se oferi returnarea este ca in timpul partidei sa se acorde un penalty.

Rambursarea se acorda in termen de 3 zile de la terminarea partidei daca totalul mizelor jucate pe scorul corect al acestui meci este mai mare decat totalul sumelor castigate. Specificam asta pentru ca puteti plasa mai multe pariuri cu sume mai mici si daca toate sunt pierdute atunci totalul sumei pierdute va fi rambursata.

In plus prin simplul fapt ca plasati un pariu pe scorul corect al meciului QPR – Aston Villa veti primi 7 rotiri gratuite la jocul de casino Starburst. Rotirile gratuite sunt creditate in cursul zilei de marti dupa ora 13:00 si vor fi disponibile pana miercuri la ora 01:59. Suma castigata in urma rotirilor gratuite va trebui sa mai fie jucata o data in acelasi interval inainte de a putea folosi banii dupa cum doriti.

meciul zilei 27.10.2014

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza promotia de astazi de la meciul zilei va oferim doua exemple, in ambele socotind ca se va dicta un penalty.

Exemplu 1:
Pariati 100 RON pe scor corect 0:0 si meciul se incheie 2:0, pierdeti 100 RON
Pariati 20 RON pe scor corect 2:0 si meciul se incheie 2:0, castigati 200 RON
In acest caz nu mai beneficiati de promotie pentru ca ati iesit pe profit.

Exemplu 2
Pariati 200 RON pe scor corect 0:2 si meciul se incheie 2:0, pierdeti 200 RON
Pariati 5 RON pe scor corect 2:0 si meciul se incheie 2:0, castigati 50 RON
Diferenta dintre 50 RON castigati si 200 RON pierduti, adica 150 RON o sa va fie acordata sub forma de bonus, bineinteles asta daca se va dicta un penalty in meci.

In primele opt etape din acest sezon singurul scor inregistrat in mai mult de un joc al QPR-ului este 0:4. Astazi un astfel de esec al londonezilor are cota 101. De partea cealalta o avem pe Aston Villa care are trei esecuri cu 0:3 in ultimele patru etape. O infrangere cu acelasi scor astazi primeste cota 23.

Pariati acum pe meciul QPR – Aston Villa!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here