Meciul zilei 28.10.2014 – Liverpool vs Swansea – vezi ce promotie ai la el

1196

In aceasta seara in Cupa Ligii Angliei se va disputa un meci interesant pe Anfield Road intre Liverpool si Swansea.

Daca pariati pe scorul corect al acestui meci la aceasta casa de pariuri online si pierdeti veti primi integral sumele de bani pariate pana la cel mult 180 RON. Conditia pentru ca aceasta rambursare sa fie facuta este marcarea unui gol in primele 7 minute. Oferta nu este valabila decat pariurile simple plasate inainte ca meciul sa inceapa.

Toate pariurile pierdute care se califica pentru aceasta promotie vor fi rambursate in termen de trei zile. Bonusul creditat va trebui rulat de trei ori pe cote de cel putin 1.50 in decurs de 30 de zile.

In plus doar prin simplul fapt ca pariati pe acest meci va calificati pentru incasarea a 7 rotiri gratuite la jocul de casino Starburst. Aceste rotiri le veti gasi in cont de miercuri dupa ora 13:00 si pentru a le folosi va trebui sa utilizati acest joc. Castigurile rezultate din cele sapte rotiri gratuite vor trebui rulate o data in cadrula aceluiasi joc. Rotirile gratuite si rulajul castigului obtinut de pe urma lor vor fi valabile doar pana joi la ora 01:59.

meciul zilei 28.10.2014

Ultima intalnire dintre Liverpool si Swansea a avut loc tot pe Anfield. Atunci, in luna februarie, Liverpool castiga cu 4:3. Un scor similar astazi are o cota incredibila, 126. Cele doua formatii s-au intalnit in aceasta competitie, in aceiasi runda si tot pe Anfield, in 2012. Swansea se impunea cu 3:1 in acel joc, rezultat care astazi are cota 34. In ciuda faptului ca ultimele intalniri directe au fost majoritatea spectaculoase cel mai plauzibil scor corect astazi este in opinia caselor de pariuri 1-1, acesta primind cota 7, in timp ce victoria lui Liverpool cu 1:0 sau 2:1 are in ambele cazuri cota 8.

Pariati acum pe meciul Liverpool – Swansea!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here