Pariaza pe Rusia sau Noua Zeelanda si castigi 20 RON pentru fiecare gol marcat de echipa ta!

31

Astazi de la ora 18:00 Rusia si Noua Zeelanda vor deschide Cupa Confederatiilor. Rusia este gazda turneului, in timp ce neo-zeelandezii este cea mai buna echipa din Oceania. In cazul in care ai de gand sa pariezi pe victoria uneia dintre echipe iti recomand sa iei in calcul ceea ce-ti voi prezenta in acest articol.

Pariaza minim 80 RON pariu simplu pre-meci pe victorie Rusia sau pe victorie Noua Zeelanda. Indiferent de rezultatul pariului tau Sportingbet iti va adauga 20 RON la valoarea unui pariu gratuit, in limita a 80 RON, pentru fiecare gol inscris de echipa pe care ai pariat. Asta inseamna ca daca ai miza pe Rusia 80 RON si echipa pregatita de Cherchesov va reusi sa inscrie tot atatea goluri precum in amicalul cu Ungaria din 5 iunie vei primi un pariu gratuit de 60 RON. La acesta se adauga si eventualul castig, daca Rusia se va impune.Daca vrei sa beneficiezi de aceasta promotie urmeaza pasii:

  1. Deschide cont acum la Sportingbet
  2. Plaseaza un pariu pre-meci cu miza minima 80 RON pe rezultat final 1 sau rezultat final 2 la meciul Rusia – Noua Zeelanda.

Termenii si conditiile promotiei

  • nu sunt restrictii in privinta cotelor
  • pariurile inchise cu optiunea cash out nu vor fi luate in calcul la promotie.
  • pariurile plasate folosind freebet-uri nu vor fi luate in calcul la promotie
  • pariurile live nu sunt nici ele luate in calcul
  • pariul gratuit de 20 RON x numarul de goluri inscrise de echipa pe care ai pariat va fi creditat automat in maxim 48 de ore de la incheierea partidei.
  • pariul gratuit va fi disponibil timp de sapte zile de la creditare si va putea fi folosit pe orice pariu, iar in cazul in care se va inregistra un castig de pe urma lui suma va fi disponibila in cont ca si bani cash, fara alte conditii de rulaj.

Click AICI pentru a paria la Sportingbet pe Rusia sau pe Noua Zeelanda!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here