Pariaza pe Steaua si Astra si poti obtine un freebet de 25 lei!

62

Te pricepi la pariuri? Intra acum in echipa noastra. Vezi aici cum...

Astra Giurgiu si Steaua Bucuresti vor disputa in aceasta seara meciurile prin care isi pot asigura calificarea in 16-imile Ligii Europa. In cazul in care ai de gand sa mizezi pe duelurile lor cu Roma si Villarreal iti recomand s-o faci la Sportingbet, deoarece daca vei avea ghinion si vei pierde vei fi recompensat cu un pariu gratuit de 25 RON. Pentru a beneficia de ea urmeaza pasii:

  1. Deschide cont acum la Sportingbet
  2. Plaseaza unul sau mai multe pariuri pre-meci pe jocurile Villarreal – Steaua si / sau Astra Giurgiu – AS Roma.

Daca joci mize totale cumulate de cel putin 100 RON si la finalul celor doua partide iesi pe minus (se iau in calcul doar pariurile pre-meci) cu mai mult de 100 RON Sportingbet iti va oferi un pariu gratuit de 25 RON.

Alte informatii despre promotie

  • nu exista restrictii in privinta cotelor
  • pariurile inchise cu optiunea cash out nu se vor lua in considerare
  • pariurile gratuite nu se vor lua in considerare
  • pariul gratuit de 25 RON va fi creditat automat in data de 9 decembrie 2016, dupa ora 8:00, doar persoanelor care au jucat pariuri pre-meci single sau duble (care sa contina doar meciurile echipelor din Romania), cumulate, de minim 100 RON pe meciurile Stelei si a Astrei si care au inregistrat pierderi mai mari de 100 RON
  • pariul gratuit va fi disponibil timp de 7 zile de la creditare si va putea fi folosit pe orice pariu, iar in cazul in care se va inregistra un castig de pe urma lui suma va fi disponibila in cont ca si bani cash, fara alte conditii de rulaj.

Click aici pentru a deschide cont la Sportingbet, ai bonus 100% pana la 200 RON la prima depunere!