Participa la Predictorul Fotbalului (runda 8) si poti castiga 45.000 RON

1340

predictorul fotbaluluiLa runda a opta din Predictorul Fotbalului de la aceasta casa de pariuri online puteti participa pana inclusiv vineri, 24 octombrie 2014. Zilnic puteti juca cate o varianta de bilet, iar pentru a confirma acea varianta va trebui sa plasati un pariu cu miza minima in ziua respectiva.

 

Daca participati in fiecare zi incepand chiar de acum atunci veti avea trei sanse de a castiga 45.000 RON. Aceasta este valorea avuta de marele premiu oferit saptamanal. Cei mai putini inspirati, care prind doar 11 pronosticuri corecte se vor multumi „doar” cu 8.500 RON. Trebuie specificat ca atat la premiul de 45.000 RON, cat si la cel de 8.500 RON daca exista mai multi castigatori atunci suma totala va fi impartita la numarul castigatorilor.

In cazul in care veti avea intre 8 si 10 pronosticuri corecte atunci veti primi lozuri gratuite. La 8 pronosticuri corecte aveti un loz gratuit, la noua pronosticuri corecte primiti 5 lozuri gratuite, iar la zece pronosticuri corecte beneficiati de 15 lozuri gratuite. Aceste lozuri gratuite vor fi oferite la lozul „7 gold scratch” in ziua de luni, 27 octombrie 2014, intre orele 13:00 si 01:59. Castigurile obtinute de pe urma lozurilor gratuite vor trebui jucate o data inainte de a putea utiliza acei bani in alte scopuri.

Se acorda un singur premiu / participant pentru etapa de concurs. Astfel daca astazi prindeti 8 pronosticuri corecte si maine veti avea 10 pronosticuri corecte veti primi doar premiul corespondent celor zece pronosticuri corecte, adica 15 lozuri razuibile.

In etapa a opta a Predictorului Fotbalului” avem cateva partide extrem de importante care ne sunt propuse. In primul rand El Clasico dintre Real Madrid si Barcelona, duelul din Bundesliga dintre Leverkusen si Schalke, dar si confruntarea dintre Manchester United si Chelsea. In cele ce urmeaza va prezentam una dintre variantele jucate de noi in cadrul acestei promotii.

predictorul fotbalului

Participati chiar acum la acest super concurs.

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here