Participa la Predictorul Fotbalului si poti castiga 45.000 RON cash

584

In aceasta saptamana are loc a sasea runda din „Predictorul Fotbalului” promotie care are loc la aceasta casa de pariuri online.

Pronosticheaza rezultatele meciurilor propuse si daca le prinzi pe toate castigi fie 45.000 RON, fie o vacanta la finala Ligii Campionilor de anul viitor. Premiul este la alegere, dar in cazul in care sunt mai multi castigatori intr-o saptamana atunci premiul in bani va fi impartit intre acestia.

Puteti juca o varianta pe zi pana pe 19 septembrie 2014, inclusiv. Pentru a confirma varianta voastra trebuie sa plasati in ziua respectiva cel putin un pariu, cu orice miza. Asadar intrati aici plasati-va varianta si apoi pariati sa zicem 1 RON pe un pronostic si intrati automat in cursa pentru incredibilul premiu de 45.000 RON.

In plus daca ati plasat un pariu intr-o zi pe langa participarea la promotie veti mai primi si 10 ROTIRI GRATUITE la jocul de casino Gonzo’s Quest. Pentru a primi aceste rotiri trebuie sa dati distribuiti postarea existenta pe pagina promotiei.

Mai jos va prezentam varianta noastra pentru saptamana aceasta. Intra aici si tu de azi pana vineri si plaseaza zilnic cate o varianta si poate duminica vei fi mai bogat cu 45.000 RON.

1

 

Voi ce varianta ati juca?

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here