Participa la „Predictorul Fotbalului” si poti castiga 45.000 RON

784

Aceasta casa de pariuri online a relansat saptamana aceasta concursul Predictorului Fotbalului. Celor care cunosc promotia le recomandam sa citeasca articolul pentru ca s-au modificat anumite aspecte.

1

 

Modalitate de participare la Predictorul Fotbalului
Dati click aici sau pe oricare pe oricare link / banner si deschiti-va un cont daca n-aveti deja. Apoi accesati bannerul „Predictorul Fotbalului” de pe pagina casei de pariuri. Veti fi redirectionat cate pagina promotiei. Aici veti gasi lista de meciuri, similara cu cea de la finalul articolului. Va trebui sa bifati pentru fiecare meci cate un pronostic (Acasa inseamna ca prima echipa trebuie sa castige, egal ca meciul trebuie sa se incheie la egalitate si Deplasare ca a doua echipa trebuie sa castige). Dupa ce vati completat varianta dati click pe Trimite.

Aveti voie sa plasati zilnic (incepand de luni) cate o varianta. Aceasta varianta trebuie confirmata cu un pariu plasat. Nu conteaza cota sau miza. O zi la aceasta promotie este reprezentata de intervalul de timp 2:00 – 1.59. Astfel pentru a va plasa varianta de astazi trebuie sa intrati pana la noapte la ora 1:59. Ultima zi in care puteti plasa cupoanele pentru saptamana 1 este vineri, 26 septembrie 2014. Astfel daca incepeti chiar de astazi aveti trei sanse sa castigati marele premiu in valoare de 45.000 RON.

Acum sa va spunem si noutatile fata de editia precedenta a concursului. In primul rand avem premii marite. Daca atunci cel care prindea 12 pronosticuri lua 45.000 RON sau o calatorie de doua persoane la finala Ligii Campionilor, acum sunteti premiati chiar daca aveti mai putine pronosticuri. De exemplu pentru 11 pronosticuri corecte primiti 8.500 RON. Trebuie specificat ca daca sunt mai multi participanti care au 12 sau 11 pronosticuri corecte premiile se impart (de exemplu daca au trei persoane cate 12 pronosticuri corecte fiecare primeste cate 15.000 RON). In cazul in care aveti ghinion si prindeti doar 10 pronosticuri corecte primiti 15 lozuri razuibile, unde puteti castiga premii cash. La noua pronosticuri corecte primiti 5 lozuri razuibile, in timp ce daca aveti doar 8 pronosticuri corecte sunteti recompensat cu un loz razuibil. Premiile oferite in lozuri se acorda integral, indiferent de numarul castigatorilor.

A doua noutate este reprezentata de numarul marit de etape. Daca pana acum aveam parte doar de o runda saptamanala, acum avem si runde intermediare, astfel ca ne cresc si sansele de a pune mana pe marele premiu de 45.000 RON.

Pentru runda 1 avem propuse mai jos pentru care va propunem si voi o varianta. Dati click aici si plasati-va chiar astazi prima varianta la concursul Predictorul Fotbalului.

2

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here