Villarreal – Barcelona, cota 5 pentru victoria catalanilor

303

Pentru a reveni la 3 puncte de liderul Real Madrid si pentru a trece din nou pe pozitia Barcelona trebuie sa castige in aceasta seara pe El Madrigal disputa cu Villarreal. Intalnirea va incepe de la ora 21:45 si va incheia ziua fotbalistica din Spania La Liga. Casa de pariuri online Betfair ofera pentru acest joc o super cota pentru succesul echipei pregatite de Luis Enrique.

Cum vei beneficia de cota marita?

 1. Dai click aici si deschizi cont la Betfair folosind codul promotional ZSKM86
 2. Joci un pariu simplu pe victorie Barcelona (1×2). Miza maxima care se califica pentru aceasta promotie este de 50 RON. Pariul trebuie sa fie jucat pe Sportsbook (NU pe Exchange) pe piata Rezultat final (rezultatul in cele 90 de minute).

Daca pariul va fi castigator atunci mai intai castigul normal (miza x cota pariata) va fi creditat in cont. Acei bani ii poti retrage, juca pe alte pariuri, la betting exchange etc. Diferenta dintre castigul calculat cu cota marita si castigul deja creditat in cont iti va fi acordat ca si bonus.

Exemplu: pariezi 50 RON pe victorie Barcelona la cota 1.55, cat este la momentul actual. Daca pariul va fi castigator vei primi mai intai 77.50 RON bani cash si in cel mult 3 zile vei mai primi inca 172.5 RON sub forma de bani bonus.

Ce mai trebuie sa stii despre promotie

 • Introducand codul promotional de mai sus optezi pentru aceasta oferta si nu vei mai putea beneficia de bonusurile Betfair
 • Pariurile plasate pe Exchange sau pe bilet cu selectii multiple pe Sportsbook nu vor fi luate in considerare pentru promotie.
 • Pariurile plasate din fonduri bonus nu vor fi luate in considerare pentru promotie.
 • Pariurile pentru care se folosese Cash Out nu se califica pentru promotie.
 • Daca pariul va fi pierdut Betfair iti va returna miza, pana la cel mult 50 RON.

Ce trebuie sa stii despre bonus

 • Fie ca vorbim de bonusul acordat ca diferenta dintre castigul cu cota marita si castigul creditat cash sau de returnarea mizei bonusul va trebui rulat o data.
 • Rulajul trebuie sa se faca pe bilete care sa contina cel putin o cota de 1.20.
 • Ai la dispozitie 90 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.
 • Daca plasezi mai multe pariuri pe acelasi eveniment atunci doar primul va fi luat in considerare la rulaj.

Pariaza acum pe Barcelona in deplasarea de la Villarreal la o cota de 5!

Salvează

1 COMENTARIU

Comments are closed.