Turneu freeroll de poker astazi 29.09.2014 – premii 300$

829

Actualizare iunie 2017: La Sportingbet nu se mai poate juca poker online! Va recomandam aceasta camera de poker online!

Luni seara Sportingbet Poker va organiza un turneu freeroll cu premii in valoare de 300 de dolari.

Turneul va incepe de la ora 21:00 si face parte din „Poker Jumbo” o competitie lunara cu premii totale de 25.000$ pe luna despre care va vom spune mai multe in zilele urmatoare, pentru ca de la 1 octombrie 2014 va incepe o noua luna de concurs. Deocamdata, in acest articol dorim doar sa va informam despre freeroll-ul din aceasta seara. Se joaca Texas Hold’em No Limit. Turneul este cu rebuy si add-on pentru 0.10$.

poker jumbo freeroll

De notat ca competitia Poker Jumbo este deschisa doar pentru jucatorii din Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Rusia, Germania, Croatia si bineinteles Romania. Astfel sansele de a castiga cresc considerabil pentru ca nu veti avea la mese jucatori britanici sau americani.

Chiar daca premiile de 300$ nu vi se par foarte atractive trebuie spus ca orice dolar castigat va poate fi de folos pe viitor, pentru ca turneele Poker Jumbo zilnice (marti – duminica) au buy-in de 0.10. Astfel daca diseara la freeroll veti castiga 1$ va veti asigura intrarea la zece astfel de turnee care au premii mai mari, de 750$.

Daca nu aveti cont inregistrati-va chiar acum si diseara la ora 21:00 intrati la mesele freeroll-ului Poker Jumbo!

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here