Case de pariuri cu bonus pentru mobil

485

Pariurile de pe mobil reprezinta un trend in continua ascensiune in randul pariorilor. Pentru oricare persoana este mult mai comod sa plaseze un pariu de pe telefon, fie ca este la job, la facultate sau in vacanta la munte ori la mare. O conexiune la internet si un telefon, chiar si unul care nu este de ultima generatie, reprezinta singurele lucruri de care este nevoie pentru a plasa un pariu de pe mobil. Bineinteles, mai trebuie si un cont la o casa de pariuri online.

In continuare iti voi prezenta casele de pariuri online care ofera un bonus pentru pariurile de pe mobil.

Netbet – pariu gratuit – 40 RON

Netbet ofera un bonus egal cu miza primului pariu plasat de pe telefon pana la maxim 40 RON. Pentru a primi bonusul trebuie sa intri pe netbet.ro > Promotii > si aici accesezi pagina promotiei Joacă pe mobil și câștigă 40 RON pentru primul pariu plasat, unde dai click pe butonul Inscriere. Apoi plaseaza un prim pariu de pe telefon pe o cota de cel putin 1.60. Daca ai indeplinit aceste conditii vei primi in decurs de 24 de ore un bonus egal ca valoare cu suma mizata de tine, pana la maxim 40 RON. Bonusul se acorda indiferent daca pariul tau initial a fost castigat sau pierdut. Bonusul va trebui rulat de opr ori pe cote de minim 1.60 in decurs de 60 de zile de la creditare.

Exemplu: Pariezi la Netbet (D. ONJN 927 / 24.06.2015) primul pariu de pe telefon cu miza 40 RON pe o cota de 1.60. Chiar daca pariul tau este pierdut sau castigat vei primi bonus 40 RON, cu conditia sa fi accesat butonul Inscriere, asa cum am explicat mai sus.

Click aici pentru a primi pariul gratuit oferit de Netbet!

Unibet – primul pariu fara risc – 50 RON

In cazul in care ai cont la Unibet dar n-ai jucat pana acum de pe telefon sau tableta vreau sa-ti spun ca agentia de pariuri iti ofera posibilitatea de a plasa un pariu fara risc. Poti juca un pariu live sau un pariu pre-meci, un pariu multiplu sau un pariu indiferent. Indiferent de tipul biletului daca acesta este jucat cu exact 50 RON si ai ghinion sa-l pierzi Unibet iti va returna in totalitate miza.

Bonusul va fi acordat in ziua urmatoare deciderii pariului fara risc si va trebui jucat de 3 ori pe cote de cel putin 1.40 inainte de a putea fi retras!

Joaca acum un pariu fara risc de pe mobil la Unibet!

 

Salvează

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here