Ce case de pariuri sa alegi daca ai bani putini, pentru a lua bonusuri bune!

0
430

In Romania marea masa a pariorilor joaca mize mici / medii si pentru majoritatea conteaza orice ban in plus. De aceea in articolul acesta vreau sa-ti arat ce case de pariuri sportive online sa alegi daca ai un buget redus si vrei sa te apuci de pariuri online.

Betano (click aici pentru a deschide cont)

Cu o depunere de 25 RON vei primi un bonus de 25 RON si un pariu gratuit de 20 RON (acesta din urma fiind oferit prin oferta exclusiva ale carei detalii le ai in articolul http://biletu-zilei.com/bonusuri-pariuri/bonus-exclusiv-la-betano-20-ron-100-pana-la-200-ron-la-prima-depunere. Acesta este cel mai bun bonus pe care il poate lua un parior din Romania, ma refer la persoanele care vor sa depuna o suma mica de bani.

Unibet (click aici pentru a deschide cont)

Agentia iti ofera posibilitatea sa plasezi un prim pariu 100% fara risc. Cum depunerea minima este de 25 RON asta inseamna ca poti sa depui 25 RON, sa-i joci pe un bilet si daca pierzi intreaga suma o vei primi inapoi sub forma de bonus.

Netbet (click aici pentru a deschide cont)

Vei primi bonus de 100% din prima depunere si cum depunerea minima este de 20 RON, inseamna ca poti obtine un bonus minim de 20 RON.

Sportingbet (click aici pentru a deschide cont)

Agentia ofera un bonus de 100% din prima depunere, iar valoarea primei depuneri poate fi de cel putin 40 RON. Rezulta ca 40 RON depusi iti vor aduce inca 40 RON ca bonus.

Betfair (click aici pentru a deschide cont)

Pe partea de Sportsbook ofera bonus 100% din prima depunere. Cu cardul se pot depune cel putin 6 euro (30 RON). Prin urmare o depunere de 30 RON iti aduce un bonus de 30 RON.

Winmasters (click aici pentru a deschide cont)

De asemenea acorda bonus 100% din prima depunere. Indiferent de metoda de plata aleasa se pot depune minim 40 RON, astfel ca vei putea primi de la Winmasters un bonus de 40 RON.

888sport (click aici pentru a deschide cont)

Un nou bonus 100% la primul depozit, dar de data aceasta vorbim de o depunere minima de 10 euro (50 RON). O astfel de depunere iti aduce un bonus de 50 RON.

Fortuna (click aici pentru a deschide cont)

Cu o depunere de doar 20 RON vei putea beneficia de 3 oferte promotionale, bine doar 2 dintre ele fiind in prima faza de luat in calcul. Vei putea juca 5 pariuri fara risc, astfel ca oricare din primele 5 pariuri jucate la Fortuna va fi pierdut vei primi un pariu gratuit de aceeasi valoare cu miza pierduta, pana la maxim 20 RON. In plus, la fiecare din primele 10 pariuri castigate vei primi un bonus de 50% din castig, pana la maxim 50 RON. Asta inseamna ca indiferent daca vei castiga sau vei pierde oricare din primele 5 pariuri jucate la Fortuna te vei alege cu pariuri gratuite.

Aceste 8 case de pariuri pe internet sunt cele la care site-ul nostru va recomanda sa jucati. Daca sunteti in cautare de bonusuri pariuri online dar aveti un buget redus (sa spunem de 240 RON) pentru pariuri puteti depune astfel:

 • Netbet – 20 RON
 • Betano – 25 RON
 • Unibet – 25 RON
 • Sportingbet – 40 RON
 • Betfair – 40 RON
 • Winmasters – 40 RON
 • 888sport – 50 RON

Veti primi bonusuri:

 • 888sport – 50 RON
 • Betano – 25 RON + pariu gratuit de 20 RON
 • Sportingbet – 40 RON
 • Betfair – 40 RON
 • Winmasters – 40 RON
 • Unibet: pariu fara risc de 25 RON
 • Netbet – 20 RON

Ai depus 240 RON si ai primit: bonusuri de 215 RON, pariu gratuit de 20 RON si pariu fara risc de 25 RON. Nu suna rau deloc!

Am scos din ecuatie Fortuna. Acolo este un pachet de bonusuri mai special si recomandarea mea este sa profiti la maxim de el, adica sa depui mai mult de 200 RON!