Cele mai bune case de pariuri pentru a juca bilete multiple!

245

Pariurile multiple sunt preferate de marea majoritate dintre pariori. Fie ca vorbim de bilete cu 2 pronosticuri sau de bilete cu 20 de pronosticuri vorbim de pariuri multiple. In aceste conditii m-am gandit sa va prezint topul caselor de pariuri online la care merita sa plasam pariuri multiple.

Atunci cand alegem agentia unde plasam pariuri multiple trebuie sa avem in vedere cateva aspecte despre care voi vorbi in continuare.

Te pricepi la pariuri? Intra acum in echipa noastra. Vezi aici cum...

1. Cotele oferite – cel mai important aspect este cel al cotelor. Daca la pariuri single intre 1.85 si 1.80 pentru acelasi pronostic poate nu este diferenta mare (desi la mai multe pariuri se simte si aceasta) in schimb atunci cand plasam pariuri multiple aceasta diferenta este foarte evidenta. Un bilet cu 7 pronosticuri fiecare de cota 1.80 inseamna o cota finala de 61.22. Acelasi bilet cu aceleasi pronosticuri dar fiecare cu cota de 1.85 aduce o cota finala de 74.16. La o miza de 10 RON diferenta dintre cele doua castiguri ar fi de circa 130 lei. ENORM! De aceea este bine sa alegi casa de pariuri online cu cote mai bune. Din punct de vedere al cotelor oferite ies in evidenta in mod special Unibet (deschide cont acum), 888sport (care are aceleasi cote ca si la Unibet), Sportingbet (vezi aici siteul oficial) si Betano.
unibet-cote-mari2. Oferta de pariere – degeaba ai cote mai bune daca nu ai in oferta ceea ce joci tu in general. Tipurile comune de pariuri le vei gasi peste tot, dar poate ca vrei sa plasezi pariuri de tipul pauza sau final sau pariuri cu handicap asiatic. Atunci va trebui sa-ti indrepti atentia catre agentii care au acest tip de pariu in oferta. Din punct de vedere al ofertei de pariere se remarca Unibet si 888sport (click aici pentru a deschide cont), agentii care ambele au oferta de pariere identica, dar si Betano (inregistreaza-te aici) la care vedem anumite tipuri de pariuri pe care nu le intalnim la nici o alta casa de pariuri, online sau stradala.

betano-oferta-pariuri3. Bonusurile pentru pariuri multiple – bonus este doar ca expresie pentru ca agentiile de pariuri pe internet ofera aceste bonusuri sub forma de bani cash. De exemplu daca ai obiceiul sa pariezi doar pe cele mai puternica 9 campionate de fotbal ai putea alege Fortuna (deschide cont acum) pentru ca-ti acorda un bonus de pana la 60% din castig.  In cazul in care joci doar pariuri de baza (rezultat final, total goluri / puncte, handicap) si preferi si alte competitii fotbalistice, dar si sporturi precum tenis, baschet sau hochei pe gheata poti alege Netbet (deschide cont acum), deoarece ofera bonus de pana la 50% din castig la bilete cu 13 evenimente, bonusul incepand de la 3% pentru bilete cu 3 pronosticuri. Tot 50% ai bonus si la Betano pentru pariuri multiple, limita fiind mai mica decat la Fortuna (doar 10 pronosticuri pe un bilet iti vor aduce bonusul de 50%, fata de 13 cat este limita la Fortuna), doar ca este valabila pentru pariuri cu cote minime de 1.50, pentru anumite competitii fotbalistice si de baschet si pentru tipurile de pariuri de baza.

bonus multiplu la betanoCele mai bune case de pariuri online pentru a juca bilete multiple sunt in opinia mea:

In concluzie, Unibet (sau daca nu poti juca la ea din diverse motive atunci poti alege 888sport) si Betano sunt casele de pariuri care le recomand pentru bilete la pariuri cu multe pronosticuri.