Pariuri pe cartonase – case de pariuri unde avem cea mai buna oferta

0
184

Pariurile pe cartonase au devenit o alternativa pentru pariori asta dupa ce in ultimul timp pariurile pe rezultatul final si cele pe goluri au devenit imprevizibile. De aceea m-am gandit sa vorbesc in acest articol despre pariurile pe cartonase.

Pana sa prezint casele de pariuri online cu cele mai bune oferte pe cartonase dar si care sunt aceste tipuri de pariuri vreau sa vorbesc putin de factorii pe care trebuie sa-i ai in vedere inainte de a plasa pariuri pe cartonase.

 • Arbitrul partidei – il consider factorul cel mai important atunci cand vrem sa pariem pe cartonase. Trebuie vazut stilul in care arbitreaza centralul pentru ca degeaba se vor intalni doua echipe dure daca la centru va fi un arbitru care lasa jocul mai liber. Si aici mai trebuie avut in vedere un aspect, la meciurile importante, daca aveti in fata un astfel de joc. Acest aspect este legat de arbitrajele precedente ale arbitrului respectiv la meciurile tari. De exemplu un arbitru care a acordat 7-8 cartonase galbene in West Bromwich – Sunderland si Norwich – West Bromwich s-ar putea sa nu fie la fel de usor tentat sa scoata cartonasul din buzunar la un Liverpool – Manchester United.
 • Componenta echipelor probabile – nu va luati doar dupa statistica ultimelor meciuri; este posibil ca jucatorii cei mai avertizati sa fie suspendati si astfel degeaba a avut o echipa o medie de 4 cartonase galbene in ultimele 3 etape daca lipsesc cei mai „ingalbeniti” doi jucatori datorita suspendarilor.
 • Stilul de joc al echipelor – si acesta poate conta deoarece intre doua echipe de lupta, care au jucatori mai degraba buni fizic decat tehnic s-ar putea sa apara mai usor faulturile si implicit cartonasele.
 • Meciurile urmatoare ale echipelor implicate – aici trebuie urmarit ce jucatori sunt in pericol de suspendare si ce meciuri urmeaza pentru echipa in cauza. Daca Lazio are peste doua etape cu AS Roma iar etapa viitoare va da de Crotone iar 3 jucatori importanti sunt in pericol de suspendare s-ar putea ca acestia sa forteze primirea unor cartonase, pentru a sta in meciul urmator cu Crotone si pentru a fi siguri (cel putin din punct de vedere disciplinar) ca vor juca in derby.

Si acum ca am prezentat factorii principali de care trebuie sa tineti cont atunci cand vreti sa jucati pariuri pe cartonase vreau sa va prezint si principalele case de pariuri la care va recomandam sa plasati astfel de pariuri, precum si tipurile de pariuri disponibiile, cu explicatiile de rigoare:

O sa iau ca etalon un meci din Anglia Premier League deoarece la meciuri din aceasta competitie avem cea mai bogata oferta de pariere.

Pariuri pe cartonase la Betano

Betano.com ne propune in mod principal 8 tipuri de pariuri pe cartonase. Acestea sunt:

 1. Total cartonase (peste / sub) – se va paria pe faptul ca se vor acorda mai multe sau mai putine cartonase decat limita stabilita de agentie
 2. Cartonas rosu (da / nu) – se va paria paria pe faptul ca va fi aratat sau nu va fi aratat un cartonas rosu
 3. Echipa care va primi primul cartonas – se va paria pe formatia care va vedea primul cartonas din meci, existand posibilitatea de a se paria chiar si pe faptul ca in meci nu va fi acordat nici macar un cartonas.
 4. Echipa care va primi ultimul cartonas – se va paria pe formatia care va vedea ultimul cartonas din meci, existand posibilitatea de a se paria chiar si pe faptul ca in meci nu va fi acordat nici macar un cartonas.
 5. Handicap cartonase (2 variante) – una dintre echipe primeste un handicap fictiv de cartonase iar noi trebuie sa spunem daca, avand acel handicap, echipa respectiva va primi mai multe cartonase sau daca, din contra, nu va primi mai multe cartonase.
 6. Total cartonase echipa gazda (peste / sub) – se va paria pe faptul ca echipa care joaca acasa va primi mai multe sau mai putine cartonase decat limita propusa de casa de pariuri
 7. Total cartonase echipa oaspete (peste / sub) – se va paria pe faptul ca echipa care joaca in deplasare va primi mai multe sau mai putine cartonase decat limita propusa de agentia de pariuri
 8. Intervalul in care se acorda primul cartonas (inainte / dupa minutul x) – se va paria pe faptul ca pana intr-un anumit minut x va fi aratat sau nu un cartonas.

Click aici pentru a plasa pariuri pe cartonase la Betano!

Pariuri pe cartonase la Unibet

La acelasi meci o sa va prezint tipurile de pariuri pe cartonase existente la Unibet.ro. Acolo unde amintesc de un tip de pariu care exista si la Betano nu voi mai veni cu explicatia lui.

 1. Total cartonase (peste / sub)
 2. Total cartonase echipa gazda (peste / sub)
 3. Total cartonase echipa oaspete (peste / sub)
 4. Cartonas rosu (da / nu)
 5. Echipa gazda sa primeaca un cartonas rosu (da / nu) – se va paria pe faptul ca echipa gazda va primi sau nu un cartonas rosu
 6. Echipa oaspete sa primeasca un cartonas rosu (da / nu) – se va paria pe faptul ca echipa oaspete va primi sau nu un cartonas rosu
 7. Cele mai multe cartonase primite – se va paria pe faptul ca echipa gazda va primi mai multe cartonase sau echipa oaspete va primi mai multe cartonase sau, exista posibilitatea, de a se paria pe acelasi numar de cartonase primite de ambele echipe
 8. Handicap cartonase (2 variante)
 9. Handicap cartonase (3 variante) – aici este oferit cate un handicap atat pentru gazde cat si pentru oaspeti, adica avem variantele:
 • Handicap 1:0 1 – x – 2 — daca pariem 1 echipa gazda trebuie sa primeasca un numar egal sau mai mare de cartonase ca oaspeti; daca pariem x echipa oaspete trebuie sa primeasca cu exact un cartonas mai mult decat gazdele; daca pariem 2 echipa oaspete trebuie sa primeasca cu 2 sau mai multe cartonase
 • Handicap 0:1 1 – x – 2 — daca pariem 1 echipa gazda trebuie sa primeasca cu 2 sau mai multe cartonase; daca pariem x echipa gazda trebuie sa primeasca cu exact un cartonas mai mult decat gazdele; daca pariem 2 echipa oaspete trebuie sa primeasca un numar egal sau mai mare de cartonase ca gazdele

Click aici pentru a plasa pariuri pe cartonase la Unibet!