Top bonusuri oferite de casele de pariuri online

0
320

Agentiile de pariuri fie ca vorbim de cele online sau de cele offline ofera bonusuri pentru a atrage clienti sau pentru a-i tine pe cei deja existenti. Pentru clientii noi ofertele de bun venit sunt diversificate, de la bonus ca procent din suma depusa si pana la pariuri fara risc.

In continuare m-am gandit sa-ti prezint un top bonusuri case de pariuri. Acest top nu este bazat pe marimea efectiva a bonusului – pentru ca de exemplu Maxbet ofera un bonus de bun venit de 900 RON dar daca dai un search pe Google vei gasi multe pareri negative despre agentie – ci am adaugat la oferta de bun venit si alte detalii importante.

1. Betano – bonus de 100% din prima depunere pana la 200 RON

bonus betanoAm trecut Betano in capul listei deoarece ofera in prezent singurul bonus 100% acordat imediat dupa efectuarea primei depunere, fara sa mai fie nevoie de rulajul initial al depunerii.

Pentru a obtine bonusul de prima depunere de 100% pana la 200 RON trebuie sa-ti deschizi un cont si sa efectuezi prima depunere.

Conditii de rulaj bonus Betano

Vei putea paria bonusul imediat ce a fost efectuata prima depunere. Suma depusa de tine alaturi de bonus vor trebui rulate de 5 ori pe bilete cu cota minima 1.65.  Ai la dispozitie 90 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj. Pariurile cu marja de profit 0% nu sunt luate in calcul la rulaj.

Click aici pentru a obtine bonusul pentru prima depunere oferit de Betano!

2. Netbet – pachet de bonusuri la primele 5 depuneri pana la 1.500 RON

bonus netbetLa Netbet valoarea primei depuneri este dublata pana la cel mult 450 RON. Fata de primul loc din acest top insa aici vei avea bonusuri la fiecare din primele cinci depuneri, astfel ca in total vei putea primi pana la 1.500 RON.

Daca vrei sa obtii primul bonus va trebui ca inainte sa efectuezi prima depunere (atentie, depunerile prin Skrill si Neteller nu se califica pentru oferta) sa introduci in Casierie codul de bonus NETBET1. Ai la dispozitie 24 de ore de la efectuarea depunerii pentru a introduce codul bonus. In cazul in care ai facut acest lucru primul depozit va fi dublat pana la cel mult 450 RON. Pentru a putea paria si din bonus trebuie sa rulezi o data suma depozitata pe cote de cel putin 1.60.

Conditii de rulaj bonus Netbet

In maxim 60 de zile de la efectuarea depunerii va trebui sa rulezi depozitul si bonusul de 4 ori pe cote de cel putin 1.60. Pariurile pe handicap asiatic si total goluri nu sunt luate in considerare la rulaj. In cazul in care ajungi cu contul pe 0 poti trece la obtinerea bonusului de pana la 100 RON pentru a doua depunere, bonus care are aceleasi conditii de rulaj.

Obtine acum bonus la fiecare din primele 5 depuneri deschizand cont la Netbet!

3. Fortuna – pariuri fara riscuri de pana la 300 RON

bonus fortunaIn functie de suma depozitata vei primi la Fortuna un numar de pariuri fara risc. Daca depui maxim 100 RON primele 5 pariuri vor fi fara risc, in cazul in care depui peste 100 RON si maxim 200 RON vei avea in cont primele 10 pariuri fara risc, iar oferta maxima este de 15 pariuri asigurate daca depui mai mult de 200 RON.

Din momentul depunerii fiecare pariu este considerat fara risc (in limita corespunzatoare sumei depuse). In cazul in care pierzi un astfel de pariu miza iti va fi rambursata, pana la maxim 20 RON, sub forma de freebet.

Freebetul va fi valabil 7 zile de la creditare, poate fi pariat pe o cota de cel mult 8 si miza sa nu este rambursata.

Exemplu: Depui 201 RON ceea ce inseamna ca ai primele 15 pariuri fara risc. Plasezi primele 15 pariuri cu miza 20 RON fiecare si pierzi 10 dintre ele. Vei primi 10 pariuri gratuite de cate 20 RON fiecare. Un pariu gratuit de 20 RON il joci pe o cota de 7 si-l castigi. Vei primi in cont 120 RON, bani pe care-i poti utiliza cum crezi de cuviinta.

Vrei 15 pariuri fara risc? Deschide cont acum la Fortuna si le vei putea obtine!

4. Sportingbet – bonus 100% din prima depunere pana la 200 RON

bonus sportingbetOferta este valabila doar daca ai efectuat prima depunere in maxim 7 zile de la data inregistrarii, cu conditia ca depunerea sa nu fie facuta prin Skrill sau Neteller. Daca ai indeplinit cele doua conditii anterioare trebuie sa stii ca suma depusa prima data iti va fi dublata, in limita a 200 RON.

Pentru a elibera bonusul primit de Sportingbet acesta va trebui rulat de 10 ori pe cote de cel putin 1.70 in decurs de 30 de zile de la creditare.

Click aici pentru a obtine bonus 100% din prima depunere, pana la 200 RON, la Sportingbet!

5. Unibet – primul fara risc pana la 250 RON

pagina-unibetUnibet ofera un prim pariu fara risc in limita a 250 RON. Tine cont de faptul ca pentru a beneficia de promotie este nevoie ca la inregistrare sa ai bifata casuta care face referire la oferta de bonus.

In cazul in care ai ghinion si pierzi primul pariu jucat la Unibet atunci suma rambursata ca bonus va trebui rulata de trei ori pe cote de cel putin 1.40. Ai 30 de zile la dispozitie pentru a indeplini conditiile de rulaj.

Plaseaza acum un pariu fara risc la Unibet!

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × one =