Concurs Pariuri (Scor Corect)

766

Concurs Scor CorectInscriere la concurs

Inscrierea la concurs este foarte simpla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te gandesti la un user si sa ai o adresa valida de email. Click pe link-ul de mai jos pentru a te inregistra:

Inregistreaza-te la concurs

Adauga predictii


OFERTA SPECIALA 26-27 SEPTEMBRIE 2017

COTA 10 IN LOC DE 1.20 IN LIGA CAMPIONILOR

Daca dai click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor si deschizi cont la casa de pariuri scriind la Cod bonus codul COTA10 vei beneficia de o super cota de 10 pentru primul pariu plasat. Acest pariu trebuie sa fie jucat pe un meci din Liga Campionilor (26-27 septembrie 2017), sa aiba o cota minima de 1.20 si sa fie plasat cu o miza de 50 RON (poti juca si mai putin, dar e pacat sa nu profiti la maxim de oferta).
  • In cazul in care iese pariul vei castiga o data biletul normal (miza x cota pariului) iar in maxim 72 de ore vei primi in cont bonus pana la suma de 500 RON.
  • (conditii de rulaj bonus 4x, cota minima 1.60)
  • In cazul in care nu iese pariul vei primi in cont in maxim 72 de ore bonus dublul mizei, adica 100 RON, daca joci 50 RON.
  • (conditii de rulaj bonus: 6x, cota minima 1.60)
Vrei sa pariezi 50 RON pe o cota de 1.20+ si sa castigi 500 RON sau sa iei 100 RON daca nu iese pariul? Atunci da click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor

Adaugarea predictiilor se face foarte simplu, trebuie doar sa prezici care vor fi scorurile corecte pentru meciurile propuse de noi

Despre concurs

Trebuie sa prezici care vor fi scorurile finale pentru toate meciurile propuse .Un scor propus poate fi schimbat pana incepe meciul.

Premii

Premiile se acorda saptamanal. Dupa incheierea ultimului meci propus de noi primii 5 clasati vor fi premiati dupa cum urmeaza:

Locul 1 – 80 Ron

Locul 2 – 50 Ron

Locul 3 – 30 Ron

Locul 4 – 20 Ron

Locul 5 – 20 Ron

 

Click aici pentru mai multe detalii despre concurs

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here