CONCURS Real Madrid – Atletico Madrid (12.09.2014)

566

catsCu ocazia derby-ului madrilen dintre Real si Atletico am organizat un concurs la care se poate castiga pana la 100 RON. Tot ce trebuie sa faceti este sa pronosticati corect scorul atat la pauza, cat si la final. Toate detaliile le gasiti pe Facebook in postarea CONCURS Real Madrid – Atletico Madrid. ATENTIE! Comentariile le lasati doar pe pagina de Facebook.


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

Premiul garantat este de 20 RON. In functie de numarul participantilor acesta creste cu cate 10 RON pana la cel mult 100 RON. Astfel la 10 participanti oferim 30 RON premiu, la 20 de participanti 40 RON si creste pana la 100 RON daca vor fi cel putin 80 de participanti valizi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here