CONCURS Supercupa Europei: Real Madrid vs FC Sevilla!

647

catsIn aceasta seara de la ora 21:45 la Cardiff se va disputa Supercupa Europei, Real Madrid urmand s-o infrunte pe FC Sevilla – vezi aici avancronica si pronosticuri pentru meciul Real Madrid – FC Sevilla.

Cu ocazia acestui meci ne-am gandit sa va propunem un concurs! Puteti sa participati la acest concurs pana la ora 21:30!


OFERTA SPECIALA CFR Cluj - FCSB

COTA 9 in loc de 2.75 pentru victorie FCSB

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/pariaza-AICI-pe-FCSB-cu-CFR-Cluj-la-cota-9 si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional ZFBN50.
  2. Efectueaza o depunere de minim 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu in sectiunea Sportsbook cu o miza de 50 RON pe orice rezultat final 2 in meciul CFR Cluj - FCSB
  • Daca iese pariul primesti imediat cei 50 RON pariati ca bani cash iar pana vineri seara vei primi un bonus de 400 RON (conditii de rulaj bonus 1x cota minima 1.20; din pariurile plasate cu bani bonus va ramane in cont doar profitul).
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 9 in loc de 2.75 pentru victorie FCSB http://biletu-zilei.com/pariaza-AICI-pe-FCSB-cu-CFR-Cluj-la-cota-9

REGULAMENT CONCURS!
1. Comenteaza la acest articol cu scorul (doar timpul regulamentar) cu care crezi ca se va incheia Supercupei Europei.
2. Intra pe Facebook si da Share (public) la ACEASTA POSTARE!

Toti cei care indica corect scorul din timpul regulamentar al meciului Real Madrid – FC Sevilla intra intr-o tragere la sorti in urma caruia vom stabili castigatorul premiului.

PREMIU: 25 ron – se acorda in contul Skrill (castigatorul va trebui sa ne trimita adresa contului Skrill unde sa-i trimitem premiul) sau daca nu aveti cont Skrill va vom oferi o cartela preplatita Paysafecard (codul de pe aceasta cartela va putea fi utilizat fie pentru o plata online – fie pentru a depune la o casa de pariuri online – Bet365 accepta depozit minim de 20 RON cu Paysafecard).

Premiul va fi oferit in 36 de ore de la stabilirea castigatorului.

Sponsorul acestui concurs este Bet365 – click aici pentru a deschide un cont nou!

Daca vom avea un numar mai ridicat de participanti va promitem inca un concurs si maine, la Supercupa Germaniei!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here