Avem o alternativa mult mai buna pentru lozurile din agentiile Loto Prono

1733

Actualizare ianuarie 2017: In prezent nu mai putem cumpara lozuri razuibile de pe vreun site de jocuri de noroc online.

Acest site de jocuri de noroc a lansat de curand o pagina de lozuri razuibile. Pe aceasta sunt prezente nu mai putin de 30 de variante diferite de lozuri razuibile. Jumatate din aceste jocuri au mize razuibile, incepand de la 2 RON. Cealalta jumatate cuprinde lozuri razuibile cu cost fix. Acestea au valori de 5,6 sau 10 RON si tinand cont de premiile care se pot castiga si de sansele de a castiga credem ca sunt mai rentabile decat lozurile clasice care le gasiti in agentiile Loto Prono si la care rata de castig este mult inferioara.

Am luat ca exmplu lozul razuibil denumit „Triple Wins”, loz care va costa 10 RON si la care jackpotul are valori incredibile. Avem aici o rata de castig precum cea din imaginea de mai jos. Daca multi nu inteleg ce reprezinta acele datele le „traducem” noi rapid. Un loz dintr-un milion contine premiul de marele premiu de 150.000, patru lozuri dintr-un milion au premii de 50.000 de RON….350.000 de lozuri dintr-un milion au premii egale cu valoarea lozului, adica 10 RON. Jackpot-ul are acestui loz razuibil are in acest moment o valoare de 145.340 RON.

1

Daca mai sus v-am explicat cum stau lucrurile la lozurile cu miza fixa acum sa va spunem si cum se castiga la lozurile cu miza variabila. Aici trebuie sa alegeti valoarea mizei (2 RON, 5 RON, 10, 20, 25, 50 RON). Apoi „razuiti” casutele (la anumite jocuri) sau selectati casutele. In momentul in care aveti trei simboluri similare veti castiga un premiu in valoare de: miza x x multiplicatorul simbolului. De exemplu in imaginea de mai jos daca am avea trei „Magginetik” am castiga miza (2 RON) x 10.000, adica 20.000 RON.

2

 

Dati click aici pentru a va juca pe cel mai mare site care va ofera lozuri razuibile.

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here