Discutii si pareri despre Fortuna

709

Fortuna  (bonus 300 Ron – deschide cont)  este una dintre casele de pariuri online preferate de romani. Am citit de-a lungul ultimului an parerile pariorilor despre aceasta agentie de pariuri si pe baza acestora am sa enumar in continuare modul in care se prezinta casa de pariuri din punct de vedere a ceea ce ar trebui sa intereseze pe un parior.

Interfata site-ului – este destul de user friendly, nu trebuie sa ai prea multe cunostinte in domeniul internetului pentru a plasa un pariu la Fortuna. In plus exista si o functie de cautare (deasupra la LINK-URI RAPIDE) si daca vrei sa gasesti o anumita echipa sau jucator poti face acest lucru foarte simplu, scriindu-i numele in acea casuta.

Oferta de bun venit – Daca iti deschizi cont acum la Fortuna primesti bonus primul pariu fara risc pana la 300 RON. Citeste articolul Bonus pariuri la Fortuna pentru mai multe informatii

Oferta de pariere – ar trebui sa fie foarte buna pentru cei care pariaza pentru prima data online. Exista aproape aceleasi tipuri de pariuri ca si in agentiile stradale. Problema apare atunci cand vorbim de un parior care vrea de exemplu sa aiba si o oferta bogata de handicapuri asiatice, lucru care nu prea se intampla la Fortuna. Avem handicapuri asiatice dar doar cateva linii, mult sub ceea ce ofera unibet.ro.

Bonusuri si promotii – pe langa primul pariu fara risc mai ofera si bonusuri pentru pariuri multiple sau anumite promotii pentru evenimente importante, cum ar fi meciuri din cupele europene, meciuri ale echipei nationale de fotbal a Romaniei etc. Nu sta deloc rau la acest capitol.

Lipsa aplicatiei pentru mobil – poate fi considerata un minus, dar varianta de mobil a website-ului agentiei este foarte bine optimizata, asa ca desi n-avem o aplicatie nu ne putem plange.

Cote pariuri la Fortuna – aici are un mare minus, in opinia mea si nu numai a mea, fiind per ansamblu mult sub alte case concurente la acest capitol.

Cashpoint – este singura casa de pariuri care functioneaza atat offline cat si online la care iti recomand sa pariezi. Prin optiunea Cashpoint se poate alimenta contul de pariuri online Fortuna direct din agentiile stradale, acesta fiind unul din principalele motive pentru care agentia este preferata de romani.

Cash Out – la aceasta casa de pariuri se pot inchide pariurile inainte ca acestea sa fie decise. In articolul Fortuna Cashout – ce avantaje iti confera aceasta optiune afli mai multe despre modul in care poti inchide un pariu

In cazul in care ai pariat la Fortuna te astept sa lasi in sectiunea de comentarii impresiile avute de tine in relatia cu agentia. Cu cat avem un numar mai mare de pareri cu atat ne putem face o idee mai clara in privinta acestei case de pariuri.

Click aici pentru a paria online la Fortuna!

Poate te intereseaza si:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează