Bonus Fortuna – 300 RON pariu fara risc

0
12122

Bonus Fortuna – 300 RON pariu fara risc. Daca iti deschizi acum cont la Fortuna (click aici) primesti ca si bonus primul pariu fara risc pana la 300 RON. Avem un tutorial care va invata cum sa va deschideti cont la eFortuna. Va recomandam sa il cititi cu atentie.

Bonus Fortuna – 300 Ron pariu fara risc

Pentru a incasa pariul fara risc trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 1. Click aici pentru a te inregistra la Fortuna
 2. Efectueaza prima depunere
 3. Primesti bonus Fortuna primul pariu fara risc pana la 300 Ron

Despre acest bonus Fortuna

Cine urmeaza pasii de mai sus va primii un bonus de la Fortuna pentru prima depunere. Acest bonus consta intr-un prim pariu fara risc pana la 300 Ron.

Cum adica pariu fara risc? Explicatia e simpla: la primul pariu nu pierzi nimic. Daca primul tau pariu este pierdut atunci banii mizati iti vor fi returnati sub forma de bonus. Daca primul tau pariu este castigat atunci lucrurile se desfasoara normal ca la un pariu obisnuit.

Exemplu: Te inscrii la Fortuna si faci prima depunere. Depui 250 Ron in contul tau si pariezi toata suma depusa pe un bilet format dintr-un meci sau mai multe. Biletul tau este pierdut. Fortuna iti va returna toti cei 250 Ron sub forma de bonus.

Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma de 5x pe cote mai mari de 1.5. Bonusul este valabil 30 de zile. Citeste aici toate conditiile

Click aici ca sa primesti 300 Ron pariu fara risc

Bonus Fortuna pentru mobil pana la 200 Ron

bonus fortuna pentru mobil si tabletaPentru a profita de acest bonus Fortuna pentru mobil trebuie sa:

 • iti deschizi cont la eFortuna.ro
 • plasezi 10 pariuri diferite (pot fi si bilete combo) de pe mobil sau tablete pe cote mai mari de 1.8
 • miza fiecarui pariu individual trebuie sa fie mai mare sau egala cu 20 Ron
 • vei fi recompensat cu un pariu gratuit in valoare de 20 Ron dupa ce toate pariurile au fost omologate care il vei putea folosi numai de pe telefonul mobil pe cote mai mici de 8 pe orice sport in termen de 7 zile
 • poti aplica pentru 10 astfel de bonusuri, ceea ce inseamna ca valoarea totala a bonusului oferit de Fortuna pentru pariurile de pe mobil este in valoare de 200 Ron

Ia bonusul pentru mobil de la Fortuna

Bonus Fortuna – 50% extra la pariurile castigatoare

Bonus Foruna - 50 % extra pentru pariurile castigatoare

Acest bonus Fortuna este unic pe piata din Romania. Nici o alta casa de pariuri nu ofera un astfel de bonus.

Acest bonus iti ofera posibilitatea sa primesti 50% extra la fiecare bilet castigator insa sunt cateva conditii pe care trebuie sa le luam in seama:

 • La fiecare bilet castigat primesti 50% extra pana la 50 Ron
 • Fiecare utilizator poate incasa acest bonus de cel mult 10 ori. Asta inseamna ca daca primesti de fiecare data bonusul maxim vei avea un bonus total de 500 Ron
 • Biletele trebuie sa aiba cota minima totala mai mare sau egala cu 2
 • Pentru aceasta promotie se iau in considerare primele 10 pariuri cu cota mai mari ca 2

Ca acest bonus Fortuna sa fie inteles mai bine o sa dau si un exemplu:

Sa spunem ca ai pus un bilet cu miza 50 Ron si cota totala 2 (asta inseamna ca ai un castig potential de 100 Ron). Sa mai spunem ca acest bilet a fost castigator. Pe langa cei 100 Ron castigati, Fortuna iti mai ofera un bonus la castig de 50%(50 Ron). Asta inseamna ca ai castigat 150 Ron.

Click aici pentru bonus Fortuna

Bonus la castig pana la 60%

La Fortuna fiecare meci in plus de pe bilet iti aduce mai multi bani.

Pentru a beneficia de acest bonus, jucătorul trebuie să plaseze un pariu eligibil.

Un pariu eligibil este un pariu simplu (acumulator) cu 5-13 evenimente (cota de minim 1.2 pentru fiecare selecție) si o miză minimă de 5 lei cu evenimente din următoarele 9 ligi de fotbal: Spania – La Liga; Anglia – Premier League; Germania – Bundesliga 1; Italia – Serie A; România – Liga 1; Franța – Ligue 1, Portugalia – Primeira Liga, Olanda – Eredivisie, Turcia – Super Lig.

Pentru a beneficia de bonusul de 10-60% la valoarea câștigului, toate selecțiile trebuie să fie câștigătoare (Early Cashout nu se încadrează la această promoție deoarece folosirea acestei opțiuni schimbă statusul selecției). Dacă una din selecții este necâștigătoare, nu este acordat nici un câștig. Dacă unul dintre evenimente primește cota de 1.0, în condițiile prevăzute de Regulamentul de funcționare, contactează Serviciul de Asistență Clienți pentru a te putea încadra la bonusul imediat inferior și la cota rămasa pe bilet.

Mai jos poți vedea tabelul complet al bonusurilor la această promoție:

5 evenimente – 10% bonus – 10.000 de lei suma maximă
6 evenimente – 15% bonus – 10.000 de lei suma maximă
7 evenimente – 20% bonus – 10.000 de lei suma maximă
8 evenimente – 25% bonus – 10.000 de lei suma maximă
9 evenimente – 30% bonus – 20.000 de lei suma maximă
10 evenimente – 35% bonus – 20.000 de lei suma maximă
11 evenimente – 40% bonus – 20.000 de lei suma maximă
12 evenimente – 50% bonus – 20.000 de lei suma maximă
13 evenimente – 60% bonus – 30.000 de lei suma maximă

Conturile duplicat nu sunt eligibile.

Dacă pe același eveniment sunt plasate mai multe pariuri (inclusiv pariurile simple ori de tip sistem), doar un singur pariu dintre acestea va fi luat în considerare.

Această promoție poate fi folosită de mai multe ori de către același jucător, dacă nu este prevăzut altfel de către eFortuna.ro.

eFortuna.ro își rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau anula această promoție.

Ai cont la Fortuna? Click aici sa iti deschizi

Depuneri si retrageri prin agentiile Fortuna

Depuneri si retrageri la fortuna din agentiiLa eFortuna.ro poti depune si retrage bani din contul tau online prin intermediul agentiilor din toata tara.

Este o facilitate utila daca nu ai card bancar, nu doresti sa ai card sau daca ai predat cardul la banca pentru ca este expirat, ai de asteptat o saptamana ca sa il primesti pe cel nou si in aceasta perioada doresti sa faci o depunere sau retragere.

Exista cativa termeni si conditii de care trebuie sa tinem seama: nu poti face o retragere daca nu ai facut cel putin o depunere (mi se pare logic: ce sa retragi daca nu ai depus :)), depunerea minima este in valoare de 10 Ron iar retragerea maxima nu poate depasi 30000 Ron. Depunerile le puteti face oricand si oriunde dar pentru retrageri este nevoie de o programare online (faci din contul tau Fortuna programarea, primesti un email cu un cod cu care te prezinti in agentie pentru a face retragerea.

Depunerile si retragerile prin agentii pot fi facute numai de titularii conturilor numai pe baza unui act de identitate valabil.

Click aici pentru a beneficia de toate bonusurile Fortuna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 4 =