Bonus Fortuna – 300 RON pariu fara risc

0
12664

Bonus Fortuna – 300 RON pariu fara risc. Daca iti deschizi acum cont la Fortuna (click aici) primesti ca si bonus primul pariu fara risc pana la 300 RON. Avem un tutorial care va invata cum sa va deschideti cont la eFortuna. Va recomandam sa il cititi cu atentie.

Bonus Fortuna – 300 Ron pariu fara risc

Pentru a incasa pariul fara risc trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

  1. Click aici pentru a te inregistra la Fortuna
  2. Efectueaza prima depunere
  3. Primesti bonus Fortuna primul pariu fara risc pana la 300 Ron

Despre acest bonus Fortuna

Cine urmeaza pasii de mai sus va primii un bonus de la Fortuna pentru prima depunere. Acest bonus consta intr-un prim pariu fara risc pana la 300 Ron.

Cum adica pariu fara risc? Explicatia e simpla: la primul pariu nu pierzi nimic. Daca primul tau pariu este pierdut atunci banii mizati iti vor fi returnati sub forma de bonus. Daca primul tau pariu este castigat atunci lucrurile se desfasoara normal ca la un pariu obisnuit.

Exemplu: Te inscrii la Fortuna si faci prima depunere. Depui 250 Ron in contul tau si pariezi toata suma depusa pe un bilet format dintr-un meci sau mai multe. Biletul tau este pierdut. Fortuna iti va returna toti cei 250 Ron sub forma de bonus.

Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma de 5x pe cote mai mari de 1.5. Bonusul este valabil 30 de zile. Citeste aici toate conditiile

Click aici ca sa primesti 300 Ron pariu fara risc

Depuneri si retrageri prin agentiile Fortuna

Depuneri si retrageri la fortuna din agentiiLa eFortuna.ro poti depune si retrage bani din contul tau online prin intermediul agentiilor din toata tara.

Este o facilitate utila daca nu ai card bancar, nu doresti sa ai card sau daca ai predat cardul la banca pentru ca este expirat, ai de asteptat o saptamana ca sa il primesti pe cel nou si in aceasta perioada doresti sa faci o depunere sau retragere.

Depunerile le puteti face oricand si oriunde dar pentru retrageri este nevoie de o programare online (faci din contul tau Fortuna programarea, primesti un email cu un cod cu care te prezinti in agentie pentru a face retragerea.

Depunerile si retragerile prin agentii pot fi facute doar de titularii conturilor numai pe baza unui act de identitate valabil.

Deschide cont acum la Fortuna si joaca un pariu fara risc!

Poate te intereseaza si:

Salvează

Salvează

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz