Bonus Fortuna – 300 RON pariu fara risc

14436

Bonus Fortuna – 300 RON pariu fara risc. Daca iti deschizi acum cont la Fortuna (click aici) primesti ca si bonus primul pariu fara risc pana la 300 RON. Avem un tutorial care va invata cum sa va deschideti cont la eFortuna. Va recomandam sa il cititi cu atentie.

Bonus Fortuna – 300 Ron pariu fara risc

Bonus fortuna - 300 Ron pariu fara riscPentru a incasa pariul fara risc trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

  1. Click aici pentru a te inregistra la Fortuna
  2. Efectueaza prima depunere
  3. Primesti bonus Fortuna primul pariu fara risc pana la 300 Ron

Despre acest bonus Fortuna

Cine urmeaza pasii de mai sus va primii un bonus de la Fortuna pentru prima depunere. Acest bonus consta intr-un prim pariu fara risc pana la 300 Ron.

Cum adica pariu fara risc? Explicatia e simpla: la primul pariu nu pierzi nimic. Daca primul tau pariu este pierdut atunci banii mizati iti vor fi returnati sub forma de bonus. Daca primul tau pariu este castigat atunci lucrurile se desfasoara normal ca la un pariu obisnuit.

Exemplu: Te inscrii la Fortuna si faci prima depunere. Depui 250 Ron in contul tau si pariezi toata suma depusa pe un bilet format dintr-un meci sau mai multe. Biletul tau este pierdut. Fortuna iti va returna toti cei 250 Ron sub forma de bonus.

Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma de 5x pe cote mai mari de 1.5. Bonusul este valabil 30 de zile. Citeste aici toate conditiile

 

Depuneri si retrageri prin agentiile Fortuna

Depuneri si retrageri la fortuna din agentiiLa eFortuna.ro poti depune si retrage bani din contul tau online prin intermediul agentiilor din toata tara.

Este o facilitate utila daca nu ai card bancar, nu doresti sa ai card sau daca ai predat cardul la banca pentru ca este expirat, ai de asteptat o saptamana ca sa il primesti pe cel nou si in aceasta perioada doresti sa faci o depunere sau retragere.

Depunerile le puteti face oricand si oriunde dar pentru retrageri este nevoie de o programare online (faci din contul tau Fortuna programarea, primesti un email cu un cod cu care te prezinti in agentie pentru a face retragerea.

Depunerile si retragerile prin agentii pot fi facute doar de titularii conturilor numai pe baza unui act de identitate valabil.

 

Pariu gratuit pentru Liga 1

Pariaza la Fortuna pe Liga 1 Romania si primesti pariuri gratuite. La fiecare trei pariuri pierdute pe meciurile din Liga 1 primesti un pariu gratuit in valoare de 10 Ron.

Miza minima pe bilet este de 10 Ron iar acesta trebuie sa fie alcatuit numai din meciuri jucate in Liga 1. In promotie se incadreaza atat biletele cu un singur meci ci si cu mai multe.

În promoție se încadrează atât pariurile LIVE, cât și cele PRE-MATCH.

În contul fiecărui utilizator se pot încărca maximum 5 bonusuri „Freebet pentru Liga 1”.

Dacă aveți mai multe pariuri care conțin evenimente identice, doar primul validat se va încadra la promoție!

Freebet-ul este încărcat în cont doar după ce toate meciurile de pe biletele care se încadrează la promoție au fost validate.

La această promoție se încadrează doar pariurile plasate pe bani reali.

Dacă sunteți în cursul unui rulaj al unui bonus de tip pre-wager, promoția aceasta nu este valabilă decât după ce ați terminat de rulat bonusul respectiv.

Această promoție este valabilă pentru toate partidele din sezonul regulat 2016-2017 din Liga 1.

Freebet-ul primit poate fi folosit la o cotă maximă de 8.00.

Freebet-ul primit trebuie folosit în termen de 7 zile din momentul în care a fost încărcat în cont.

 

Joaca asigurat la Fortuna

Cat de des ti s-a intamplat sa pierzi pe un singur meci sau mai rau pe un singur gol? La fostuna scapi de aceasta grija pentru ca daca pierzi un bilet la pariuri pe un singur meci ti se va returna miza pana la 20 Ron

Plasează un pariu cu 4 evenimente sportive la alegere și dacă pierzi un eveniment îți vom returna miza sub formă de Free Bet.

Miza minimă pentru un astfel de pariu este de 1 leu. Suma maximă returnabilă ca și Free Bet este de 20 lei per bilet.

Cota totală a biletului trebuie să fie mai mare sau egală cu 5.00.

Pariurile plasate folosind Free Bet și pariurile de sistem nu sunt valide, doar pariurile simple cu 4 evenimente sunt valabile la această promoție.

Dacă în cadrul pariului simplu, unul sau mai multe evenimente sunt anulate și vor primi cota 1 conform regulamentului, acest pariu nu se va mai califica la această promoție.

Jocuri virtuale – 50 Ron freebet-uri

La fiecare cinci pariuri plasate pe jocurile virtuale, indiferent de sportul ales (fotbal, tenis, ciclism, speedway, curse de câini sau curse de cai), se acordă un Freebet pentru jocurile virtuale.

Această promoţie se adresează tuturor jucătorilor efortuna.ro, care au un cont activ de pariuri.

Pentru ca un pariu să se încadreze la această promoţie trebuie să fie plasat cu o miză minimă de 10 lei.

Pentru a primi Freebet-ul, utilizatorul trebuie să aibă 5 pariuri validate pe jocurile virtuale.

 

Poate te intereseaza si:

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here