Bonus Fortuna – 300 RON pariu fara risc

16997

Daca iti deschizi acum cont la Fortuna primesti bonus primul pariu fara risc pana la 300 RON (click aici ca sa primesti bonusul)

Avem un tutorial care va invata cum sa va deschideti cont la Fortuna. Va recomandam sa il cititi cu atentie.

 

Bonus Fortuna – 300 Ron pariu fara risc

Bonus fortuna - 300 Ron pariu fara riscPentru a incasa pariul fara risc urmeaza pasii de mai jos:

 1. Click aici pentru a te inregistra la Fortuna
 2. Efectueaza prima depunere (recomand sa depuneti cel putin 300 Ron pentru a profita de tot bonusul)
 3. Plaseaza primul pariu (recomand ca miza primului pariu sa fie 300 Ron pentru ca in cazul in care este pierzator, miza iti va fi returnata)

Despre acest bonus Fortuna – 300 Ron pariu fara risc

Cine urmeaza pasii de mai sus va primii un bonus de la Fortuna pentru prima depunere. Acest bonus consta intr-un prim pariu fara risc pana la 300 Ron.

Cum adica pariu fara risc? Explicatia e simpla: la primul pariu nu pierzi nimic. Daca primul tau pariu este pierdut atunci banii mizati iti vor fi returnati sub forma de bonus. Daca primul tau pariu este castigat atunci lucrurile se desfasoara normal ca la un pariu obisnuit.

Exemplu: Te inscrii la Fortuna si faci prima depunere. Depui 250 Ron in contul tau si pariezi toata suma depusa pe un bilet format dintr-un meci sau mai multe. Biletul tau este pierdut. Fortuna iti va returna toti cei 250 Ron sub forma de bonus.

Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma de 5x pe cote mai mari de 1.5. Bonusul este valabil 30 de zile. Citeste aici toate conditiile

 

Depuneri si retrageri prin agentiile Fortuna

La Fortuna poti depune si retrage bani din contul tau online prin intermediul agentiilor din toata tara.

Este o facilitate utila daca nu ai card bancar, nu doresti sa ai card sau daca ai predat cardul la banca pentru ca este expirat, ai de asteptat o saptamana ca sa-l primesti pe cel nou si in aceasta perioada doresti sa faci o depunere.

Depunerile le puteti face oricand si oriunde dar pentru retrageri este nevoie de o programare online (faci din contul tau Fortuna programarea, primesti un email cu un cod cu care te prezinti in agentie pentru a face retragerea.

Depunerile si retragerile prin agentii pot fi facute doar de titularii conturilor numai pe baza unui act de identitate valabil.

Pariaza acum la Fortuna

 

Joaca asigurat la Fortuna

Cat de des ti s-a intamplat sa pierzi pe un singur meci sau mai rau pe un singur gol? La Fortuna scapi de aceasta grija pentru ca daca pierzi un bilet la pariuri pe un singur meci ti se va returna miza pana la 20 RON.

Plasează un pariu cu 4 evenimente sportive la alegere și dacă pierzi un eveniment Fortuna iti vom returna miza sub formă de Free Bet.

Miza minimă pentru un astfel de pariu este de 1 leu. Suma maximă returnabilă ca și Free Bet este de 20 lei per bilet.

Cota totală a biletului trebuie să fie mai mare sau egală cu 5.00.

Pariurile plasate folosind Free Bet și pariurile de sistem nu sunt valide, doar pariurile simple cu 4 evenimente sunt valabile la această promoție.

Dacă în cadrul pariului simplu, unul sau mai multe evenimente sunt anulate și vor primi cota 1 conform regulamentului, acest pariu nu se va mai califica la această promoție.

40% bonus Fortuna la biletele castigate

Cine pariaza la Fortuna castiga mai mult pentru ca aceasta casa de pariuri ofera pana la 40% castig extra pentru pariurile multiple in functie de numarul de evenimente de pe bilet. Click aici pentru a paria la Fortuna

 • Plasează un pariu acumulator cu 5-12 evenimente, cu o cotă minimă de 1,3 pentru fiecare selecție și poți beneficia de un bonus de 5%-40% din valoarea câștigului.
 • Miza minimă pe bilet trebuie să fie de 4 lei.
 • Doar pariurile plasate pe meciuri de fotbal se încadrează în această promoție.
 • Pentru a beneficia de bonus, toate selecțiile trebuie să fie câștigătoare.
 • Dacă unul dintre evenimente primește cotă 1.0, contactează Serviciul de Asistență Clienți pentru a te putea încadra la bonusul imediat inferior, la cota rămasă pe bilet.
 • Pariurile trebuie plasate cu bani reali. Nu se iau în considerare biletele plasate cu Freebet sau Sold Bonus.
 • Pariurile la care s-a folosit opţiunea Early Cashout nu sunt luate în considerare.
 • Pariurile de tip sistem nu se încadrează la această promoție.
 • Această ofertă nu poate fi folosită în combinație cu orice altă ofertă sau promoție specială.
 • Nu sunt eligibile bilelete care contribuie la rulajul unui bonus.
 • Suma maximă pe care o poți obține ca bonus este de 10.000 de lei.

Pariaza online la Fortuna – bonus 300 Ron pariu fara risc

 

Poate te intereseaza si:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here