ASA Targu Mures – Universitatea Cluj live online (26.07.2014)

366

meciuri liveVezi aici live online partida ASA Targu Mures vs Universitatea Cluj – ASA Targu Mures revine pe prima scena a fotbalului romanesc cu un duel impotriva Universitatii Cluj, partida care se va disputa astazi cu incepere de la ora 18:30. Muresenii au achizitionat cativa jucatori importanti in aceasta vara si vor ataca noul sezon cu un lot destul de puternic. In schimb, obiectivul clujenilor ramane din nou salvarea de la retrogradare, misiunea fiind una foarte dificila din cauza faptului ca sase formatii vor merge in liga secunda la sfarsitul campionatului. Ne asteptam la un duel foarte echilibrat, care nu trebuie ratat de catre fanii Ligii 1.


OFERTA SPECIALA 26-27 SEPTEMBRIE 2017

COTA 10 IN LOC DE 1.20 IN LIGA CAMPIONILOR

Daca dai click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor si deschizi cont la casa de pariuri scriind la Cod bonus codul COTA10 vei beneficia de o super cota de 10 pentru primul pariu plasat. Acest pariu trebuie sa fie jucat pe un meci din Liga Campionilor (26-27 septembrie 2017), sa aiba o cota minima de 1.20 si sa fie plasat cu o miza de 50 RON (poti juca si mai putin, dar e pacat sa nu profiti la maxim de oferta).
  • In cazul in care iese pariul vei castiga o data biletul normal (miza x cota pariului) iar in maxim 72 de ore vei primi in cont bonus pana la suma de 500 RON.
  • (conditii de rulaj bonus 4x, cota minima 1.60)
  • In cazul in care nu iese pariul vei primi in cont in maxim 72 de ore bonus dublul mizei, adica 100 RON, daca joci 50 RON.
  • (conditii de rulaj bonus: 6x, cota minima 1.60)
Vrei sa pariezi 50 RON pe o cota de 1.20+ si sa castigi 500 RON sau sa iei 100 RON daca nu iese pariul? Atunci da click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor

Meciul dintre ASA Targu Mures si Universitatea Cluj va putea fi urmarit in transmisiune directa pe Look Plus. Multa lume insa nu receptioneaza acest canal de televiziune, astfel ca noi va oferim o alternativa ca sa urmariti acest duel live pe internet. Trebuie doar sa intrati pe pagina meciuri live online, sa cautati si sa accesati partida din lista de evenimente, iar apoi sa dati click pe unul din link-urile unde va putea fi urmarit in direct meciul.

Dati click aici pentru a paria pe meciul ASA Targu Mures – Universitatea Cluj. Aveti bonus pana la 200 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here