Dinamo Bucuresti – ASA Targu Mures live online (09.08.2014)

624

meciuri liveVezi aici live pe internet meciul Dinamo Bucuresti vs ASA Targu Mures – Etapa cu numarul trei din Liga 1 programeaza in aceasta seara, incepand cu ora 21:00, partida dintre Dinamo Bucuresti si ASA Targu Mures. Trupa din ,,Stefan cel Mare” este pe ,,val” dupa ce in primele doua runde a reusit sa acumuleze sase puncte, iar astazi tinteste inca o victorie. Muresenii au inceput si ei cu dreptul noua editie de campionat, obtinand in prima etapa un egal, iar apoi o victorie cu 4-1 pe terenul Ceahlaului. Ne asteapta o confruntare cat se poate de spectaculoasa, intre doua formatii apropiate ca valoare.


OFERTA SPECIALA 26-27 SEPTEMBRIE 2017

COTA 10 IN LOC DE 1.20 IN LIGA CAMPIONILOR

Daca dai click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor si deschizi cont la casa de pariuri scriind la Cod bonus codul COTA10 vei beneficia de o super cota de 10 pentru primul pariu plasat. Acest pariu trebuie sa fie jucat pe un meci din Liga Campionilor (26-27 septembrie 2017), sa aiba o cota minima de 1.20 si sa fie plasat cu o miza de 50 RON (poti juca si mai putin, dar e pacat sa nu profiti la maxim de oferta).
  • In cazul in care iese pariul vei castiga o data biletul normal (miza x cota pariului) iar in maxim 72 de ore vei primi in cont bonus pana la suma de 500 RON.
  • (conditii de rulaj bonus 4x, cota minima 1.60)
  • In cazul in care nu iese pariul vei primi in cont in maxim 72 de ore bonus dublul mizei, adica 100 RON, daca joci 50 RON.
  • (conditii de rulaj bonus: 6x, cota minima 1.60)
Vrei sa pariezi 50 RON pe o cota de 1.20+ si sa castigi 500 RON sau sa iei 100 RON daca nu iese pariul? Atunci da click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor

Look TV este televiziunea care va transmite in direct partida dintre Dinamo si ASA Targ Mures, insa daca nu receptionati acest post puteti urmari confruntarea live pe internet, pe pagina meciuri live online. Intrati pe link-ul prezentat inainte, cautati meciul in lista de evenimente si accesati-l, iar apoi trebuie doar sa dati click pe unul din link-urile unde acesta va putea fi urmarit in direct.

Dati click aici pentru a paria pe meciul Dinamo Bucuresti – ASA Targu Mures. Aveti bonus pana la 200 RON!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here