De ce pariaza romanii la NetBet

102

Afla aici de ce pariaza romanii la NetBet (bonus 1500 Ron – click aici). Cine este NetBet, poate te intrebi. Este o casa de pariuri online intrata pe piata din Romania in urma cu circa 2 ani de zile si care a escaladat topurile ajungand pana aproape de varf.

Romanii pariaza la Netbet deoarece ofera bonus la fiecare din primele 5 depuneri, nu numai la prima cum fac celelalte case de pariuri. De asemenea, mai pariaza si pentru ca suma totala a bonusului de bun venit este de 1.500 RON, de 7,5 ori mai mult decat ofertele de la Sportingbet sau Betano si de 1.500 de ori mai mare decat oferta de la Casa Pariurilor.

Alt motiv pentru care aleg romanii sa parieze la NetBet este legat de numele pe care si l-a creat agentia in acest timp scurt de cand se afla pe piata. A reusit sa devina partenerul celui mai cunoscut club de fotbal din Romania si asta spune multe despre casa de pariuri.

O oferta de pariere buna, cote in media pietei, un site bine structurat sau transmisia de meciuri live online gratuit sunt si ele motive pentru care un parior din Romania ar alege NetBet in detrimentul altor operatori.

Revin un pic la bonusurile si promotiile NetBet deoarece acestea reprezinta baza. Daca agentii precum Stanleybet sau Casa Pariurilor nu prea ofera mare lucru in materie de oferte promotionale, la Netbet pariorii beneficiaza de un prim pariu gratuit de pe mobil, de un bonus de pana la 50% la pariuri multiple, de cote imbunatatite la anumite meciuri importante, dar si de multe alte oferte pe care le poti descoperi singur daca urmaresti site-ul casei de pariuri.

Da click AICI daca vrei sa pariezi si tu la NetBet!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here